ALIADENT

Contactgegevens ALIADENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALIADENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALIADENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEATRIJSLAAN 72; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32191278 32191278

Fax (fax): +32 (63) 207-80-27 +32 (63) 207-80-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALIADENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALIADENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALIADENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALIADENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALIADENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALIADENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALIADENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALIADENT
Products information ALIADENT

BTW identificatienummer (tax): BE04651580810
Ondernemingsnummer: 1619079589
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ALIADENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALIADENT
(Get full report from official database of BE for ALIADENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALIADENT
Addition kinds of activities for ALIADENT

278901. Display montage | Display mounting
346399. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
25150201. Beddengoed, gemonteerd | Bedsprings, assembled
34620202. Turbine motor smeedstukken, ferro | Turbine engine forgings, ferrous
52510101. kettingzagen | Chainsaws
59990602. Communicatie apparatuur | Communication equipment
87349906. Industriële sterilisatie service | Industrial sterilization service

Werken bij ALIADENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALIADENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALIADENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALIADENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Ervaren schrijnwerker - voltijds - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een polyvalente schrijnwerker met ervaring. Jouw taken zijn: Plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk Ondersteunen van andere teams indien nodig

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van ALIADENT in sociale netwerken
Look for responds of ALIADENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALIADENT. Laat een reactie achter voor ALIADENT. ALIADENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALIADENT. Leave a respond for ALIADENT. ALIADENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALIADENT op de google maps. Adres en contacten ALIADENT
Location of ALIADENT on the google maps. Address and contacts of ALIADENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALIADENT ALIADENT: W.C. HEIDE SP. NEERLINTER | COIFFURE BEALIGNE | METALCO WEST BVBA | GENEVI?VE SERESSIA | MATH RIZK

Other related companies as ALIADENT: W.C. HEIDE SP. NEERLINTER | COIFFURE BEALIGNE | METALCO WEST BVBA | GENEVI?VE SERESSIA | MATH RIZK

ALIADENT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALIADENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651580810. Het bedrijf ALIADENT bevindt zich op het adres: BEATRIJSLAAN 72; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Producten gemaakt in ALIADENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALIADENT is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALIADENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALIADENT, openstaande posities, locatie van ALIADENT op de kaart.

ALIADENT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALIADENT, company assigned to the tax number BE04651580810. The company ALIADENT is located at the address: BEATRIJSLAAN 72; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riel m茅dical and orthop茅dique and proth猫ses Fab. Products created in ALIADENT were not found.
The main activity of ALIADENT is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALIADENT is not available. You also can look at reviews of ALIADENT, open positions, location of ALIADENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALIADENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALIADENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALIADENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALIADENT, employees, financial statistics.