PHILIPPE VANROKEGHEM

Contactgegevens PHILIPPE VANROKEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE VANROKEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE VANROKEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIBBRECHTSTRAAT 51; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55218738 (+32-55218738) 55218738 (+32-55218738)

Fax (fax): +32 (63) 223-75-42 +32 (63) 223-75-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE VANROKEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE VANROKEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE VANROKEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE VANROKEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE VANROKEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE VANROKEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE VANROKEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE VANROKEGHEM
Products information PHILIPPE VANROKEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE07203430175
Ondernemingsnummer: 4613677978
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in PHILIPPE VANROKEGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE VANROKEGHEM
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE VANROKEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE VANROKEGHEM
Addition kinds of activities for PHILIPPE VANROKEGHEM

23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
26210910. Kraft schildpapier | Kraft sheathing paper
28160303. Lamp zwart | Lamp black
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
72990606. Telegram service, persoonlijk | Telegram service, personal

Werken bij PHILIPPE VANROKEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE VANROKEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE VANROKEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE VANROKEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

 • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

 • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

 • Technische medewerker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Seksuoloog (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


 • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

 • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE VANROKEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE VANROKEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE VANROKEGHEM. Laat een reactie achter voor PHILIPPE VANROKEGHEM. PHILIPPE VANROKEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE VANROKEGHEM. Leave a respond for PHILIPPE VANROKEGHEM. PHILIPPE VANROKEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE VANROKEGHEM op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE VANROKEGHEM
Location of PHILIPPE VANROKEGHEM on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE VANROKEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE VANROKEGHEM PHILIPPE VANROKEGHEM: W-PAINT BVBA | FA. DE KEMPENEER V.-MEIN | OPTIQUE SONNET | WebXpress | BRUNO GONTIER

Other related companies as PHILIPPE VANROKEGHEM: W-PAINT BVBA | FA. DE KEMPENEER V.-MEIN | OPTIQUE SONNET | WebXpress | BRUNO GONTIER

PHILIPPE VANROKEGHEM is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE VANROKEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07203430175. Het bedrijf PHILIPPE VANROKEGHEM bevindt zich op het adres: LIBBRECHTSTRAAT 51; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PHILIPPE VANROKEGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE VANROKEGHEM is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE VANROKEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE VANROKEGHEM, openstaande posities, locatie van PHILIPPE VANROKEGHEM op de kaart.

PHILIPPE VANROKEGHEM is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE VANROKEGHEM, company assigned to the tax number BE07203430175. The company PHILIPPE VANROKEGHEM is located at the address: LIBBRECHTSTRAAT 51; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PHILIPPE VANROKEGHEM were not found.
The main activity of PHILIPPE VANROKEGHEM is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE VANROKEGHEM is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE VANROKEGHEM, open positions, location of PHILIPPE VANROKEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE VANROKEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE VANROKEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE VANROKEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE VANROKEGHEM, employees, financial statistics.