FA. DE KEMPENEER V.-MEIN

Contactgegevens FA. DE KEMPENEER V.-MEIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DE KEMPENEER V.-MEIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DE KEMPENEER V.-MEIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN VANDERSTRAETENSTRAAT 196; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23774665 (+32-23774665) 23774665 (+32-23774665)

Fax (fax): +32 (14) 858-73-86 +32 (14) 858-73-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DE KEMPENEER V.-MEIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DE KEMPENEER V.-MEIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DE KEMPENEER V.-MEIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DE KEMPENEER V.-MEIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DE KEMPENEER V.-MEIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DE KEMPENEER V.-MEIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DE KEMPENEER V.-MEIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DE KEMPENEER V.-MEIN
Products information FA. DE KEMPENEER V.-MEIN

BTW identificatienummer (tax): BE04334075927
Ondernemingsnummer: 2457336425
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FA. DE KEMPENEER V.-MEIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DE KEMPENEER V.-MEIN
(Get full report from official database of BE for FA. DE KEMPENEER V.-MEIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DE KEMPENEER V.-MEIN
Addition kinds of activities for FA. DE KEMPENEER V.-MEIN

27410200. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
30699918. Speelgoed, rubber | Toys, rubber
38250237. Tijdcode generatoren | Time code generators
59991402. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
97219900. Internationale zaken, nv | International affairs, nec

Werken bij FA. DE KEMPENEER V.-MEIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DE KEMPENEER V.-MEIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DE KEMPENEER V.-MEIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DE KEMPENEER V.-MEIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

 • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

 • Monteur industriebouw m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

 • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

 • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

 • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

  Regio: MUNTE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: GREENHOUSE GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

 • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

  Type: Vaste Job

  Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

 • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

 • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van FA. DE KEMPENEER V.-MEIN in sociale netwerken
Look for responds of FA. DE KEMPENEER V.-MEIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DE KEMPENEER V.-MEIN. Laat een reactie achter voor FA. DE KEMPENEER V.-MEIN. FA. DE KEMPENEER V.-MEIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DE KEMPENEER V.-MEIN. Leave a respond for FA. DE KEMPENEER V.-MEIN. FA. DE KEMPENEER V.-MEIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DE KEMPENEER V.-MEIN op de google maps. Adres en contacten FA. DE KEMPENEER V.-MEIN
Location of FA. DE KEMPENEER V.-MEIN on the google maps. Address and contacts of FA. DE KEMPENEER V.-MEIN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DE KEMPENEER V.-MEIN FA. DE KEMPENEER V.-MEIN: BENTI SPORT | IMPRIMERIE MERADEL | BOSTOEN MARLEEN | AANDRIJFTECHNIEK GALLON | Serboc SA

Other related companies as FA. DE KEMPENEER V.-MEIN: BENTI SPORT | IMPRIMERIE MERADEL | BOSTOEN MARLEEN | AANDRIJFTECHNIEK GALLON | Serboc SA

FA. DE KEMPENEER V.-MEIN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DE KEMPENEER V.-MEIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04334075927. Het bedrijf FA. DE KEMPENEER V.-MEIN bevindt zich op het adres: JAN VANDERSTRAETENSTRAAT 196; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FA. DE KEMPENEER V.-MEIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DE KEMPENEER V.-MEIN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DE KEMPENEER V.-MEIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DE KEMPENEER V.-MEIN, openstaande posities, locatie van FA. DE KEMPENEER V.-MEIN op de kaart.

FA. DE KEMPENEER V.-MEIN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DE KEMPENEER V.-MEIN, company assigned to the tax number BE04334075927. The company FA. DE KEMPENEER V.-MEIN is located at the address: JAN VANDERSTRAETENSTRAAT 196; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FA. DE KEMPENEER V.-MEIN were not found.
The main activity of FA. DE KEMPENEER V.-MEIN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DE KEMPENEER V.-MEIN is not available. You also can look at reviews of FA. DE KEMPENEER V.-MEIN, open positions, location of FA. DE KEMPENEER V.-MEIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DE KEMPENEER V.-MEIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DE KEMPENEER V.-MEIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DE KEMPENEER V.-MEIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DE KEMPENEER V.-MEIN, employees, financial statistics.