VLIEGEN PASCAL GLASWERKER

Contactgegevens VLIEGEN PASCAL GLASWERKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLIEGEN PASCAL GLASWERKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLIEGEN PASCAL GLASWERKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BONEPUTSTRAAT 13; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89461310 (+32-89461310) 89461310 (+32-89461310)

Fax (fax): +32 (14) 209-47-55 +32 (14) 209-47-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLIEGEN PASCAL GLASWERKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLIEGEN PASCAL GLASWERKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLIEGEN PASCAL GLASWERKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLIEGEN PASCAL GLASWERKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLIEGEN PASCAL GLASWERKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLIEGEN PASCAL GLASWERKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLIEGEN PASCAL GLASWERKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLIEGEN PASCAL GLASWERKER
Products information VLIEGEN PASCAL GLASWERKER

BTW identificatienummer (tax): BE02736114501
Ondernemingsnummer: 7703857421
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activités: Vitriers. Services: Service 24h/24.

Product categorie (product category): Vitrage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLIEGEN PASCAL GLASWERKER
(Get full report from official database of BE for VLIEGEN PASCAL GLASWERKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLIEGEN PASCAL GLASWERKER
Addition kinds of activities for VLIEGEN PASCAL GLASWERKER

382201. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
34430207. Gevonden buizen, voor warmteoverdracht | Finned tubes, for heat transfer
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec

Werken bij VLIEGEN PASCAL GLASWERKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLIEGEN PASCAL GLASWERKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLIEGEN PASCAL GLASWERKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLIEGEN PASCAL GLASWERKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van VLIEGEN PASCAL GLASWERKER in sociale netwerken
Look for responds of VLIEGEN PASCAL GLASWERKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLIEGEN PASCAL GLASWERKER. Laat een reactie achter voor VLIEGEN PASCAL GLASWERKER. VLIEGEN PASCAL GLASWERKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLIEGEN PASCAL GLASWERKER. Leave a respond for VLIEGEN PASCAL GLASWERKER. VLIEGEN PASCAL GLASWERKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLIEGEN PASCAL GLASWERKER op de google maps. Adres en contacten VLIEGEN PASCAL GLASWERKER
Location of VLIEGEN PASCAL GLASWERKER on the google maps. Address and contacts of VLIEGEN PASCAL GLASWERKER

Andere gerelateerde bedrijven als come VLIEGEN PASCAL GLASWERKER VLIEGEN PASCAL GLASWERKER: Truyens Advocaten | WILLY SCHEPENS | RODOLPHE VAN WIJNENDAELE | TACHENY ET PIROTTE | New Pro Center

Other related companies as VLIEGEN PASCAL GLASWERKER: Truyens Advocaten | WILLY SCHEPENS | RODOLPHE VAN WIJNENDAELE | TACHENY ET PIROTTE | New Pro Center

VLIEGEN PASCAL GLASWERKER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLIEGEN PASCAL GLASWERKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736114501. Het bedrijf VLIEGEN PASCAL GLASWERKER bevindt zich op het adres: BONEPUTSTRAAT 13; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vitrage. Lijst met producten zijn Activités: Vitriers. Services: Service 24h/24..
De hoofdactiviteit van VLIEGEN PASCAL GLASWERKER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLIEGEN PASCAL GLASWERKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLIEGEN PASCAL GLASWERKER, openstaande posities, locatie van VLIEGEN PASCAL GLASWERKER op de kaart.

VLIEGEN PASCAL GLASWERKER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLIEGEN PASCAL GLASWERKER, company assigned to the tax number BE02736114501. The company VLIEGEN PASCAL GLASWERKER is located at the address: BONEPUTSTRAAT 13; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vitrage. List of products are Activités: Vitriers. Services: Service 24h/24..
The main activity of VLIEGEN PASCAL GLASWERKER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VLIEGEN PASCAL GLASWERKER is not available. You also can look at reviews of VLIEGEN PASCAL GLASWERKER, open positions, location of VLIEGEN PASCAL GLASWERKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLIEGEN PASCAL GLASWERKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLIEGEN PASCAL GLASWERKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLIEGEN PASCAL GLASWERKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLIEGEN PASCAL GLASWERKER, employees, financial statistics.