TACHENY ET PIROTTE

Contactgegevens TACHENY ET PIROTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TACHENY ET PIROTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TACHENY ET PIROTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GEMBLOUX 183; 5002; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81733244 (+32-81733244) 81733244 (+32-81733244)

Fax (fax): +32 (83) 290-60-47 +32 (83) 290-60-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TACHENY ET PIROTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TACHENY ET PIROTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TACHENY ET PIROTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TACHENY ET PIROTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TACHENY ET PIROTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TACHENY ET PIROTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TACHENY ET PIROTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TACHENY ET PIROTTE
Products information TACHENY ET PIROTTE

BTW identificatienummer (tax): BE07933746337
Ondernemingsnummer: 4195922851
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in TACHENY ET PIROTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TACHENY ET PIROTTE
(Get full report from official database of BE for TACHENY ET PIROTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TACHENY ET PIROTTE
Addition kinds of activities for TACHENY ET PIROTTE

504499. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
07210405. Vlamteelt diensten | Flame cultivation services
22210205. Ondergoed stoffen, synthetische vezels en zijden | Underwear fabrics, manmade fiber and silk
34430207. Gevonden buizen, voor warmteoverdracht | Finned tubes, for heat transfer
38619901. Densitometers | Densitometers

Werken bij TACHENY ET PIROTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TACHENY ET PIROTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TACHENY ET PIROTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TACHENY ET PIROTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf te Gent zoeken we ervaren heftruckchauffeurs. Jouw taken en verantwoordelijkheden? - Met behulp van een scanner beheer je de voorraad van het magazijn - Je zet orders klaar en doet hiervoor de nodige administratie - Je plaats de goederen veilig op de correcte plaats

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

Zoek naar antwoorden van TACHENY ET PIROTTE in sociale netwerken
Look for responds of TACHENY ET PIROTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TACHENY ET PIROTTE. Laat een reactie achter voor TACHENY ET PIROTTE. TACHENY ET PIROTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TACHENY ET PIROTTE. Leave a respond for TACHENY ET PIROTTE. TACHENY ET PIROTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TACHENY ET PIROTTE op de google maps. Adres en contacten TACHENY ET PIROTTE
Location of TACHENY ET PIROTTE on the google maps. Address and contacts of TACHENY ET PIROTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come TACHENY ET PIROTTE TACHENY ET PIROTTE: BOUCHERIE COUPIENNE | VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE | MICHEL VAN LIPPEVELDE | Trixhay (Les Vins du) | COMANCHES CUSTOM CLUB

Other related companies as TACHENY ET PIROTTE: BOUCHERIE COUPIENNE | VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE | MICHEL VAN LIPPEVELDE | Trixhay (Les Vins du) | COMANCHES CUSTOM CLUB

TACHENY ET PIROTTE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TACHENY ET PIROTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07933746337. Het bedrijf TACHENY ET PIROTTE bevindt zich op het adres: RUE DE GEMBLOUX 183; 5002; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in TACHENY ET PIROTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TACHENY ET PIROTTE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TACHENY ET PIROTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TACHENY ET PIROTTE, openstaande posities, locatie van TACHENY ET PIROTTE op de kaart.

TACHENY ET PIROTTE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is TACHENY ET PIROTTE, company assigned to the tax number BE07933746337. The company TACHENY ET PIROTTE is located at the address: RUE DE GEMBLOUX 183; 5002; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in TACHENY ET PIROTTE were not found.
The main activity of TACHENY ET PIROTTE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TACHENY ET PIROTTE is not available. You also can look at reviews of TACHENY ET PIROTTE, open positions, location of TACHENY ET PIROTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TACHENY ET PIROTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TACHENY ET PIROTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TACHENY ET PIROTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TACHENY ET PIROTTE, employees, financial statistics.