VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE

Contactgegevens VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 96BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27799229 (+32-27799229) 27799229 (+32-27799229)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE
Products information VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE
(Get full report from official database of BE for VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE
Addition kinds of activities for VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE

28740103. Diammoniumfosfaat | Diammonium phosphate
35689903. Pivots, krachtoverbrenging | Pivots, power transmission
36760000. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
37929907. Aanhangwagens, auto | Trailer coaches, automobile
59990402. telescopen | Telescopes
82210101. College, behalve junior | College, except junior

Werken bij VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je staat in op de houtafdeling van een bedrijf dat tribunes maakt - Je produceert de houten stoelonderdelen voor de tribunes op maat - Je werkt met CNC-machine - Beitsen, schuren, ...

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE in sociale netwerken
Look for responds of VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE. Laat een reactie achter voor VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE. VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE. Leave a respond for VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE. VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE op de google maps. Adres en contacten VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE
Location of VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE on the google maps. Address and contacts of VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE

Andere gerelateerde bedrijven als come VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE: Schellekens J | BART VANDEVENNE | HUIS WOODSTOCK | COIFFURE DU CH?NE MADAME | Bruggeman I

Other related companies as VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE: Schellekens J | BART VANDEVENNE | HUIS WOODSTOCK | COIFFURE DU CH?NE MADAME | Bruggeman I

VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 96BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE, openstaande posities, locatie van VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE op de kaart.

VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE, company assigned to the tax number BE01947845458. The company VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE is located at the address: KERKSTRAAT 96BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dameskledingzaken. Products created in VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE were not found.
The main activity of VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE is not available. You also can look at reviews of VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE, open positions, location of VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VER O-LIVE-CLAIR DE LUNE, employees, financial statistics.