MERCATOR BANK

Particuliere bedrijvenLegale diensten • MERCATOR BANK
Private companiesLegal Services • MERCATOR BANK

Contactgegevens MERCATOR BANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERCATOR BANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERCATOR BANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTRAAT 92; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52224479 (+32-52224479) 52224479 (+32-52224479)

Fax (fax): +32 (3) 751-86-10 +32 (3) 751-86-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERCATOR BANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERCATOR BANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERCATOR BANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERCATOR BANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERCATOR BANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERCATOR BANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERCATOR BANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERCATOR BANK
Products information MERCATOR BANK

BTW identificatienummer (tax): BE01698181152
Ondernemingsnummer: 1802276611
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERCATOR BANK
(Get full report from official database of BE for MERCATOR BANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERCATOR BANK
Addition kinds of activities for MERCATOR BANK

26210909. Isolatiebekleding, papier | Insulation siding, paper
37140309. Ruitramen, motorvoertuig | Windshield frames, motor vehicle
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace
80930000. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
80930101. Alcoholkliniek, polikliniek | Alcohol clinic, outpatient

Werken bij MERCATOR BANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERCATOR BANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERCATOR BANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERCATOR BANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Heftruckchauffeur/Magazijnier (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het mengen van grondstoffen, zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die naast de activiteiten als heftruckchauffeur ook mee gaat helpen laden en lossen en het magazijn gaat ondersteunen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en eigen creativiteit kan gebruiken bij het vinden van oplossingen.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

Zoek naar antwoorden van MERCATOR BANK in sociale netwerken
Look for responds of MERCATOR BANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERCATOR BANK. Laat een reactie achter voor MERCATOR BANK. MERCATOR BANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERCATOR BANK. Leave a respond for MERCATOR BANK. MERCATOR BANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERCATOR BANK op de google maps. Adres en contacten MERCATOR BANK
Location of MERCATOR BANK on the google maps. Address and contacts of MERCATOR BANK

Andere gerelateerde bedrijven als come MERCATOR BANK MERCATOR BANK: Thines A-MTA | CENTEA | Garage MS | MUYLAERT | BUSO TEN DRIES

Other related companies as MERCATOR BANK: Thines A-MTA | CENTEA | Garage MS | MUYLAERT | BUSO TEN DRIES

MERCATOR BANK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERCATOR BANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01698181152. Het bedrijf MERCATOR BANK bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTRAAT 92; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 644,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van MERCATOR BANK is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERCATOR BANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERCATOR BANK, openstaande posities, locatie van MERCATOR BANK op de kaart.

MERCATOR BANK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERCATOR BANK, company assigned to the tax number BE01698181152. The company MERCATOR BANK is located at the address: BRUSSELSESTRAAT 92; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 644,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of MERCATOR BANK is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MERCATOR BANK is not available. You also can look at reviews of MERCATOR BANK, open positions, location of MERCATOR BANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERCATOR BANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERCATOR BANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERCATOR BANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERCATOR BANK, employees, financial statistics.