Thines A-MTA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Thines A-MTA
Private companiesLegal Services • Thines A-MTA

Contactgegevens Thines A-MTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thines A-MTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thines A-MTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Hubert 22 6851 Nollevaux (Paliseul), België

Telefoon (phone): +32 (10) 247-44-51 +32 (10) 247-44-51

Fax (fax): +32 (50) 612-97-79 +32 (50) 612-97-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thines A-MTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thines A-MTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thines A-MTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thines A-MTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thines A-MTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thines A-MTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thines A-MTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thines A-MTA
Products information Thines A-MTA

BTW identificatienummer (tax): BE06128417968
Ondernemingsnummer: 5303070068
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Thines A-MTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thines A-MTA
(Get full report from official database of BE for Thines A-MTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thines A-MTA
Addition kinds of activities for Thines A-MTA

22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
33410100. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
37280406. Torens en turret aandrijvingen, vliegtuigen | Turrets and turret drives, aircraft
73890602. Binnenhuisarchitect | Interior designer

Werken bij Thines A-MTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thines A-MTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thines A-MTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thines A-MTA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

 • Monteur (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

 • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Poetshulp Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

 • Student kassa (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Studentenjob

  Voor een grootwarenhuis in Genk centrum zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn door het hele jaar. Heb je een paar dagen vrij per week en wil je graag een centje bijverdienen? Ook doorheen de vakanties en weekends beschikbaar? Solliciteer dan nu !

 • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

 • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

 • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RENOVA-TECH

  Type: Zelfstandige activiteit

  onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

 • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

 • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: EPIS NICOLO

  Type: Flexijob

  Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van Thines A-MTA in sociale netwerken
Look for responds of Thines A-MTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thines A-MTA. Laat een reactie achter voor Thines A-MTA. Thines A-MTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thines A-MTA. Leave a respond for Thines A-MTA. Thines A-MTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thines A-MTA op de google maps. Adres en contacten Thines A-MTA
Location of Thines A-MTA on the google maps. Address and contacts of Thines A-MTA

Andere gerelateerde bedrijven als come Thines A-MTA Thines A-MTA: ZEEMEEUW ZEEBRUGGE | MAISON MALVINE | P. GUELINCKX | J.P. DIMMERS | Eeman Beatrice

Other related companies as Thines A-MTA: ZEEMEEUW ZEEBRUGGE | MAISON MALVINE | P. GUELINCKX | J.P. DIMMERS | Eeman Beatrice

Thines A-MTA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thines A-MTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06128417968. Het bedrijf Thines A-MTA bevindt zich op het adres: Rue Saint-Hubert 22 6851 Nollevaux (Paliseul). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Thines A-MTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thines A-MTA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thines A-MTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thines A-MTA, openstaande posities, locatie van Thines A-MTA op de kaart.

Thines A-MTA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thines A-MTA, company assigned to the tax number BE06128417968. The company Thines A-MTA is located at the address: Rue Saint-Hubert 22 6851 Nollevaux (Paliseul). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Thines A-MTA were not found.
The main activity of Thines A-MTA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Thines A-MTA is not available. You also can look at reviews of Thines A-MTA, open positions, location of Thines A-MTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thines A-MTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thines A-MTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thines A-MTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thines A-MTA, employees, financial statistics.