TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS

Contactgegevens TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugse Steenweg 7; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 258 10 94 (+32-09 258 10 94) 09 258 10 94 (+32-09 258 10 94)

Fax (fax): 09 253 61 80 (+32-09 253 61 80) 09 253 61 80 (+32-09 253 61 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS
Products information TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS

BTW identificatienummer (tax): BE01315856933
Ondernemingsnummer: 2562530517
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Rubber articles - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Vibrationdampers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS
(Get full report from official database of BE for TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS
Addition kinds of activities for TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS

842202. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
07510301. Schapendompendiensten | Sheep dipping services
30899901. Luchtmatrassen, kunststoffen | Air mattresses, plastics
38420412. Gehoorapparaten | Hearing aids
52510102. Sneeuwkanonnen | Snowblowers
61119904. Federale landbanken | Federal land banks
72990401. Babysit bureau | Babysitting bureau

Werken bij TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • LOODGIETER (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsten van verwarming Airco Sanitaire installatie Vloerverwarming Warmtepompen Ventilatie Residenieel en industrieel

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS in sociale netwerken
Look for responds of TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS. Laat een reactie achter voor TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS. TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS. Leave a respond for TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS. TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS op de google maps. Adres en contacten TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS
Location of TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS on the google maps. Address and contacts of TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS: AGENCE BECUE | ETS L'HOOST L. | Monique | LAVOIR D'AMAY | PATRICK VAEREWYCK

Other related companies as TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS: AGENCE BECUE | ETS L'HOOST L. | Monique | LAVOIR D'AMAY | PATRICK VAEREWYCK

TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01315856933. Het bedrijf TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS bevindt zich op het adres: Brugse Steenweg 7; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vibrationdampers. Lijst met producten zijn Rubber articles - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS, openstaande posities, locatie van TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS op de kaart.

TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS, company assigned to the tax number BE01315856933. The company TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS is located at the address: Brugse Steenweg 7; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vibrationdampers. List of products are Rubber articles - Mfg. & Whol..
The main activity of TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS is not available. You also can look at reviews of TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS, open positions, location of TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS, employees, financial statistics.