LAVOIR D'AMAY

Contactgegevens LAVOIR D'AMAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAVOIR D'AMAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAVOIR D'AMAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Roosevelt 61A; 4540; Amay, België

Telefoon (phone): 085 31 56 27 (+32-085 31 56 27) 085 31 56 27 (+32-085 31 56 27)

Fax (fax): 085 31 56 27 (+32-085 31 56 27) 085 31 56 27 (+32-085 31 56 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAVOIR D'AMAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAVOIR D'AMAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAVOIR D'AMAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAVOIR D'AMAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAVOIR D'AMAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAVOIR D'AMAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAVOIR D'AMAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAVOIR D'AMAY
Products information LAVOIR D'AMAY

BTW identificatienummer (tax): BE04180816650
Ondernemingsnummer: 9900024414
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Cleaners & dyers

Product categorie (product category): Laundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAVOIR D'AMAY
(Get full report from official database of BE for LAVOIR D'AMAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAVOIR D'AMAY
Addition kinds of activities for LAVOIR D'AMAY

206601. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
01810107. Struikgewassen, onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Shrubberies, grown under cover (e.g. greenhouse production)
20340204. Vruchten, gedroogd of gedehydrateerd, met uitzondering van gevriesdroogde | Fruits, dried or dehydrated, except freeze-dried
22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
24919901. Vloeren, behandeld houtblok | Flooring, treated wood block
24999902. Batterij afscheiders, hout | Battery separators, wood
29110300. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
50510301. Koper | Copper
51120300. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij LAVOIR D'AMAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAVOIR D'AMAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAVOIR D'AMAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAVOIR D'AMAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van LAVOIR D'AMAY in sociale netwerken
Look for responds of LAVOIR D'AMAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAVOIR D'AMAY. Laat een reactie achter voor LAVOIR D'AMAY. LAVOIR D'AMAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAVOIR D'AMAY. Leave a respond for LAVOIR D'AMAY. LAVOIR D'AMAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAVOIR D'AMAY op de google maps. Adres en contacten LAVOIR D'AMAY
Location of LAVOIR D'AMAY on the google maps. Address and contacts of LAVOIR D'AMAY

Andere gerelateerde bedrijven als come LAVOIR D'AMAY LAVOIR D'AMAY: MAISON IF IMAGINE | K.D.K. | PATRICIA NAESSENS | LA POSTE | Romantique Fer

Other related companies as LAVOIR D'AMAY: MAISON IF IMAGINE | K.D.K. | PATRICIA NAESSENS | LA POSTE | Romantique Fer

LAVOIR D'AMAY is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAVOIR D'AMAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04180816650. Het bedrijf LAVOIR D'AMAY bevindt zich op het adres: Chaussée Roosevelt 61A; 4540; Amay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 702,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Laundries. Lijst met producten zijn Cleaners & dyers.
De hoofdactiviteit van LAVOIR D'AMAY is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAVOIR D'AMAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAVOIR D'AMAY, openstaande posities, locatie van LAVOIR D'AMAY op de kaart.

LAVOIR D'AMAY is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAVOIR D'AMAY, company assigned to the tax number BE04180816650. The company LAVOIR D'AMAY is located at the address: Chaussée Roosevelt 61A; 4540; Amay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 702,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Laundries. List of products are Cleaners & dyers.
The main activity of LAVOIR D'AMAY is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LAVOIR D'AMAY is not available. You also can look at reviews of LAVOIR D'AMAY, open positions, location of LAVOIR D'AMAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAVOIR D'AMAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAVOIR D'AMAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAVOIR D'AMAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAVOIR D'AMAY, employees, financial statistics.