De Paepe L

Contactgegevens De Paepe L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Paepe L: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Paepe L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hondenbos 1; 9620; Zottegem (Strijpen), België

Telefoon (phone): 09 360 63 82 (+32-09 360 63 82) 09 360 63 82 (+32-09 360 63 82)

Fax (fax): +32 (82) 238-71-56 +32 (82) 238-71-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Paepe L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Paepe L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Paepe L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Paepe L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Paepe L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Paepe L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Paepe L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Paepe L
Products information De Paepe L

BTW identificatienummer (tax): BE09755279541
Ondernemingsnummer: 7608276367
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in De Paepe L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Paepe L
(Get full report from official database of BE for De Paepe L)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Paepe L
Addition kinds of activities for De Paepe L

275407. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
23920203. Dekenzakken, plastic: gemaakt van aangekochte materialen | Blanket bags, plastic: made from purchased materials
27110000. Kranten | Newspapers
36740201. Computer logica modules | Computer logic modules
38420415. Ondersteunt: buik, enkel, boog, kniekap, enz. | Supports: abdominal, ankle, arch, kneecap, etc.

Werken bij De Paepe L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Paepe L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Paepe L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Paepe L. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

Zoek naar antwoorden van De Paepe L in sociale netwerken
Look for responds of De Paepe L in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Paepe L. Laat een reactie achter voor De Paepe L. De Paepe L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Paepe L. Leave a respond for De Paepe L. De Paepe L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Paepe L op de google maps. Adres en contacten De Paepe L
Location of De Paepe L on the google maps. Address and contacts of De Paepe L

Andere gerelateerde bedrijven als come De Paepe L De Paepe L: ENTRAIDE | DE KALEI | BILLEN | NEW CLIPTOURS VOYAGES | Hergebruikcentrum Inout

Other related companies as De Paepe L: ENTRAIDE | DE KALEI | BILLEN | NEW CLIPTOURS VOYAGES | Hergebruikcentrum Inout

De Paepe L is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Paepe L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09755279541. Het bedrijf De Paepe L bevindt zich op het adres: Hondenbos 1; 9620; Zottegem (Strijpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in De Paepe L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Paepe L is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Paepe L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Paepe L, openstaande posities, locatie van De Paepe L op de kaart.

De Paepe L is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Paepe L, company assigned to the tax number BE09755279541. The company De Paepe L is located at the address: Hondenbos 1; 9620; Zottegem (Strijpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Veterinarians. Products created in De Paepe L were not found.
The main activity of De Paepe L is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Paepe L is not available. You also can look at reviews of De Paepe L, open positions, location of De Paepe L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Paepe L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Paepe L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Paepe L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Paepe L, employees, financial statistics.