JUGNON PAUL

Contactgegevens JUGNON PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUGNON PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUGNON PAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD SYLVAIN DUPUIS 239 BTE 1; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25226408 (+32-25226408) 25226408 (+32-25226408)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUGNON PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUGNON PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUGNON PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUGNON PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUGNON PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUGNON PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUGNON PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUGNON PAUL
Products information JUGNON PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in JUGNON PAUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUGNON PAUL
(Get full report from official database of BE for JUGNON PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUGNON PAUL
Addition kinds of activities for JUGNON PAUL

1094. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
336601. Bussen en lagers | Bushings and bearings
382702. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
20330103. Chili saus, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili sauce, tomato: packaged in cans, jars, etc.
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
52110504. Kalk en gips | Lime and plaster
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij JUGNON PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUGNON PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUGNON PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUGNON PAUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Verpleegkunde (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    studentenjob in de zorg, je draait mee als student verpleging in ons zorgverblijf voor herstel en revalidatie.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

Zoek naar antwoorden van JUGNON PAUL in sociale netwerken
Look for responds of JUGNON PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUGNON PAUL. Laat een reactie achter voor JUGNON PAUL. JUGNON PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUGNON PAUL. Leave a respond for JUGNON PAUL. JUGNON PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUGNON PAUL op de google maps. Adres en contacten JUGNON PAUL
Location of JUGNON PAUL on the google maps. Address and contacts of JUGNON PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come JUGNON PAUL JUGNON PAUL: KBC | Dessart S.A. | T.W.S. BVBA | CHEZ AZIZ | WILLY VERCAUTEREN

Other related companies as JUGNON PAUL: KBC | Dessart S.A. | T.W.S. BVBA | CHEZ AZIZ | WILLY VERCAUTEREN

JUGNON PAUL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUGNON PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf JUGNON PAUL bevindt zich op het adres: BOULEVARD SYLVAIN DUPUIS 239 BTE 1; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in JUGNON PAUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JUGNON PAUL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUGNON PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUGNON PAUL, openstaande posities, locatie van JUGNON PAUL op de kaart.

JUGNON PAUL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUGNON PAUL, company assigned to the tax number BE03794372558. The company JUGNON PAUL is located at the address: BOULEVARD SYLVAIN DUPUIS 239 BTE 1; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in JUGNON PAUL were not found.
The main activity of JUGNON PAUL is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JUGNON PAUL is not available. You also can look at reviews of JUGNON PAUL, open positions, location of JUGNON PAUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUGNON PAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUGNON PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUGNON PAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUGNON PAUL, employees, financial statistics.