Dessart S.A.

Contactgegevens Dessart S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dessart S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dessart S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Flandre 75 1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dessart S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dessart S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dessart S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dessart S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dessart S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dessart S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dessart S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dessart S.A.
Products information Dessart S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04601318359
Ondernemingsnummer: 5753509521
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Built-in lock cylinders; Cylinder keys; Cylinder locks; Cylinder locks, special; Door latches; Door locks; Furniture locks; Key blanks; Keyhole plugs; Keys; Keys for safes and strong rooms; Lock cylinders; Locks for automats; Locks for enclosures; Locks for mailboxes; Locks for safes and strong rooms; Padlocks; Panic fittings; Safes for incorporation in furniture; Safes, strong rooms; Safety door lock systems, electronic; Safety locks; Security bolts for cabinets and cupboards; Special locks; Wall safes

Product categorie (product category): Bolt Locks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dessart S.A.
(Get full report from official database of BE for Dessart S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dessart S.A.
Addition kinds of activities for Dessart S.A.

26310503. Strokarton | Strawboard
28229900. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
38410000. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
50840518. Lasmachines en apparatuur | Welding machinery and equipment

Werken bij Dessart S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dessart S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dessart S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dessart S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote bank in Etterbeek is Tempo Team op zoek naar een Management Assistant

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van Dessart S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Dessart S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dessart S.A.. Laat een reactie achter voor Dessart S.A.. Dessart S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dessart S.A.. Leave a respond for Dessart S.A.. Dessart S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dessart S.A. op de google maps. Adres en contacten Dessart S.A.
Location of Dessart S.A. on the google maps. Address and contacts of Dessart S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dessart S.A. Dessart S.A.: Bekaert Textiles | F. FISCHER | E.V.S.I. | H?TEL LE LION | GUIDO ROELANDS

Other related companies as Dessart S.A.: Bekaert Textiles | F. FISCHER | E.V.S.I. | H?TEL LE LION | GUIDO ROELANDS

Dessart S.A. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dessart S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04601318359. Het bedrijf Dessart S.A. bevindt zich op het adres: Rue de Flandre 75 1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bolt Locks. Lijst met producten zijn Built-in lock cylinders; Cylinder keys; Cylinder locks; Cylinder locks, special; Door latches; Door locks; Furniture locks; Key blanks; Keyhole plugs; Keys; Keys for safes and strong rooms; Lock cylinders; Locks for automats; Locks for enclosures; Locks for mailboxes; Locks for safes and strong rooms; Padlocks; Panic fittings; Safes for incorporation in furniture; Safes, strong rooms; Safety door lock systems, electronic; Safety locks; Security bolts for cabinets and cupboards; Special locks; Wall safes.
De hoofdactiviteit van Dessart S.A. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dessart S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dessart S.A., openstaande posities, locatie van Dessart S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dessart S.A. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dessart S.A., company assigned to the tax number BE04601318359. The company Dessart S.A. is located at the address: Rue de Flandre 75 1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bolt Locks. List of products are Built-in lock cylinders; Cylinder keys; Cylinder locks; Cylinder locks, special; Door latches; Door locks; Furniture locks; Key blanks; Keyhole plugs; Keys; Keys for safes and strong rooms; Lock cylinders; Locks for automats; Locks for enclosures; Locks for mailboxes; Locks for safes and strong rooms; Padlocks; Panic fittings; Safes for incorporation in furniture; Safes, strong rooms; Safety door lock systems, electronic; Safety locks; Security bolts for cabinets and cupboards; Special locks; Wall safes.
The main activity of Dessart S.A. is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dessart S.A. is not available. You also can look at reviews of Dessart S.A., open positions, location of Dessart S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dessart S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dessart S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dessart S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dessart S.A., employees, financial statistics.