BODART ET GONAY SA

Contactgegevens BODART ET GONAY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BODART ET GONAY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BODART ET GONAY SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hovémont 68 4910 Theux - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-53-08-17 32-87-53-08-17

Fax (fax): 32-42-39-93-42 32-42-39-93-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BODART ET GONAY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BODART ET GONAY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BODART ET GONAY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BODART ET GONAY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BODART ET GONAY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BODART ET GONAY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BODART ET GONAY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BODART ET GONAY SA
Products information BODART ET GONAY SA

BTW identificatienummer (tax): BE09333404541
Ondernemingsnummer: 9998901367
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 838,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BODART ET GONAY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Underground work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BODART ET GONAY SA
(Get full report from official database of BE for BODART ET GONAY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BODART ET GONAY SA
Addition kinds of activities for BODART ET GONAY SA

505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
559900. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
20460103. Industrieel zetmeel | Industrial starch
26110301. Mechanische pulp, inclusief grondhout en thermomechanische | Mechanical pulp, including groundwood and thermomechanical
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
35560213. Sifters, eten | Sifters, food
35599913. Juweliers 'machines | Jewelers' machines
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing
73899949. Tape snijden | Tape slitting

Werken bij BODART ET GONAY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BODART ET GONAY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BODART ET GONAY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BODART ET GONAY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

Zoek naar antwoorden van BODART ET GONAY SA in sociale netwerken
Look for responds of BODART ET GONAY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BODART ET GONAY SA. Laat een reactie achter voor BODART ET GONAY SA. BODART ET GONAY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BODART ET GONAY SA. Leave a respond for BODART ET GONAY SA. BODART ET GONAY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BODART ET GONAY SA op de google maps. Adres en contacten BODART ET GONAY SA
Location of BODART ET GONAY SA on the google maps. Address and contacts of BODART ET GONAY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BODART ET GONAY SA BODART ET GONAY SA: F.C. SOUVRET | Bouwexperten Moers & Vanoppen NV | JEAN-CLAUDE BROENS | OPEL RENTING | LOUIS VAN MECHELEN

Other related companies as BODART ET GONAY SA: F.C. SOUVRET | Bouwexperten Moers & Vanoppen NV | JEAN-CLAUDE BROENS | OPEL RENTING | LOUIS VAN MECHELEN

BODART ET GONAY SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BODART ET GONAY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09333404541. Het bedrijf BODART ET GONAY SA bevindt zich op het adres: Rue Hovémont 68 4910 Theux - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 838,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Underground work - contractors. Producten gemaakt in BODART ET GONAY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BODART ET GONAY SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BODART ET GONAY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BODART ET GONAY SA, openstaande posities, locatie van BODART ET GONAY SA op de kaart.

BODART ET GONAY SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BODART ET GONAY SA, company assigned to the tax number BE09333404541. The company BODART ET GONAY SA is located at the address: Rue Hovémont 68 4910 Theux - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 838,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Underground work - contractors. Products created in BODART ET GONAY SA were not found.
The main activity of BODART ET GONAY SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BODART ET GONAY SA is not available. You also can look at reviews of BODART ET GONAY SA, open positions, location of BODART ET GONAY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BODART ET GONAY SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BODART ET GONAY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BODART ET GONAY SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BODART ET GONAY SA, employees, financial statistics.