COUDRON VERZEKERINGEN

Contactgegevens COUDRON VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUDRON VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUDRON VERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONNEBEEKSEWEG 192; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57218090 (+32-57218090) 57218090 (+32-57218090)

Fax (fax): +32 (61) 990-27-72 +32 (61) 990-27-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUDRON VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUDRON VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUDRON VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUDRON VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUDRON VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUDRON VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUDRON VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUDRON VERZEKERINGEN
Products information COUDRON VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE02012115478
Ondernemingsnummer: 1798706054
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 374,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in COUDRON VERZEKERINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUDRON VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for COUDRON VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUDRON VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for COUDRON VERZEKERINGEN

32290203. Optische glazen blanks | Optical glass blanks
34990301. Ladder assemblies, combinatie werkstand: metaal | Ladder assemblies, combination workstand: metal
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial
50230503. Spiegels en afbeeldingen, ingelijst en onbemand | Mirrors and pictures, framed and unframed
82999905. Kookschool | Cooking school
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij COUDRON VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUDRON VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUDRON VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUDRON VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

  • Onthaalmedewerker / Host(ess) HORECA - Kasteel de Plaisance - Ieper (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde host(ess) - Onthaalmedewerk(st)er (m/v) die kan werken als student of flexijob tijdens het weekend. Werkuren Zaterdag van 18u00 tot 24u00 Zondag van 11u00 tot 17u00 Taken Klanten ontvangen en begeleiden naar de tafel. Informatie verschaffen m.b.t. menu / buffet. Bestellingen opnemen / doorgeven aan het zaalpersoneel. Verzorgen van de vestiaire. Polsen naar klantentevredenheid en behandelen van vragen. Helpen waar nodig.

Zoek naar antwoorden van COUDRON VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of COUDRON VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUDRON VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor COUDRON VERZEKERINGEN. COUDRON VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUDRON VERZEKERINGEN. Leave a respond for COUDRON VERZEKERINGEN. COUDRON VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUDRON VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten COUDRON VERZEKERINGEN
Location of COUDRON VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of COUDRON VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come COUDRON VERZEKERINGEN COUDRON VERZEKERINGEN: BEENHOUWERIJ KURT | TIMMERS JEAN | JEAN-MARIE DEMAZY | UIA-FACULTEIT LETTEREN | Ageca SPRL

Other related companies as COUDRON VERZEKERINGEN: BEENHOUWERIJ KURT | TIMMERS JEAN | JEAN-MARIE DEMAZY | UIA-FACULTEIT LETTEREN | Ageca SPRL

COUDRON VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUDRON VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02012115478. Het bedrijf COUDRON VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: ZONNEBEEKSEWEG 192; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 374,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in COUDRON VERZEKERINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUDRON VERZEKERINGEN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUDRON VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUDRON VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van COUDRON VERZEKERINGEN op de kaart.

COUDRON VERZEKERINGEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUDRON VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE02012115478. The company COUDRON VERZEKERINGEN is located at the address: ZONNEBEEKSEWEG 192; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 374,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in COUDRON VERZEKERINGEN were not found.
The main activity of COUDRON VERZEKERINGEN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COUDRON VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of COUDRON VERZEKERINGEN, open positions, location of COUDRON VERZEKERINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUDRON VERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUDRON VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUDRON VERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUDRON VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.