UIA-FACULTEIT LETTEREN

Contactgegevens UIA-FACULTEIT LETTEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UIA-FACULTEIT LETTEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

UIA-FACULTEIT LETTEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): UNIVERSITEITSPLEIN 1; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38202020 (+32-38202020) 38202020 (+32-38202020)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UIA-FACULTEIT LETTEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UIA-FACULTEIT LETTEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UIA-FACULTEIT LETTEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UIA-FACULTEIT LETTEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UIA-FACULTEIT LETTEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UIA-FACULTEIT LETTEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UIA-FACULTEIT LETTEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UIA-FACULTEIT LETTEREN
Products information UIA-FACULTEIT LETTEREN

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types d'Enseignement: Lettres. Type d'茅tablissement: Universit茅s.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UIA-FACULTEIT LETTEREN
(Get full report from official database of BE for UIA-FACULTEIT LETTEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor UIA-FACULTEIT LETTEREN
Addition kinds of activities for UIA-FACULTEIT LETTEREN

23860200. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
28190207. Zwavelzuur, oleum | Sulfuric acid, oleum
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
38260103. Infrarood analytische instrumenten | Infrared analytical instruments
73890802. Fotogrammatische mapping | Photogrammatic mapping

Werken bij UIA-FACULTEIT LETTEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UIA-FACULTEIT LETTEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UIA-FACULTEIT LETTEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UIA-FACULTEIT LETTEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • Werfleider Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een werfleider Industriebouw.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

Zoek naar antwoorden van UIA-FACULTEIT LETTEREN in sociale netwerken
Look for responds of UIA-FACULTEIT LETTEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor UIA-FACULTEIT LETTEREN. Laat een reactie achter voor UIA-FACULTEIT LETTEREN. UIA-FACULTEIT LETTEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UIA-FACULTEIT LETTEREN. Leave a respond for UIA-FACULTEIT LETTEREN. UIA-FACULTEIT LETTEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UIA-FACULTEIT LETTEREN op de google maps. Adres en contacten UIA-FACULTEIT LETTEREN
Location of UIA-FACULTEIT LETTEREN on the google maps. Address and contacts of UIA-FACULTEIT LETTEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come UIA-FACULTEIT LETTEREN UIA-FACULTEIT LETTEREN: Deforche NV | COIFFURE TOCH BRUNO/ NATHALIE MAIRIE | J & M ACE INTERNATIONAL | ECOLE FOND. COMMUNALE | Bank Brussel Lambert

Other related companies as UIA-FACULTEIT LETTEREN: Deforche NV | COIFFURE TOCH BRUNO/ NATHALIE MAIRIE | J & M ACE INTERNATIONAL | ECOLE FOND. COMMUNALE | Bank Brussel Lambert

UIA-FACULTEIT LETTEREN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UIA-FACULTEIT LETTEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf UIA-FACULTEIT LETTEREN bevindt zich op het adres: UNIVERSITEITSPLEIN 1; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Lettres. Type d'茅tablissement: Universit茅s..
De hoofdactiviteit van UIA-FACULTEIT LETTEREN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UIA-FACULTEIT LETTEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UIA-FACULTEIT LETTEREN, openstaande posities, locatie van UIA-FACULTEIT LETTEREN op de kaart.

UIA-FACULTEIT LETTEREN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is UIA-FACULTEIT LETTEREN, company assigned to the tax number BE04020141601. The company UIA-FACULTEIT LETTEREN is located at the address: UNIVERSITEITSPLEIN 1; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Lettres. Type d'茅tablissement: Universit茅s..
The main activity of UIA-FACULTEIT LETTEREN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UIA-FACULTEIT LETTEREN is not available. You also can look at reviews of UIA-FACULTEIT LETTEREN, open positions, location of UIA-FACULTEIT LETTEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UIA-FACULTEIT LETTEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UIA-FACULTEIT LETTEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UIA-FACULTEIT LETTEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UIA-FACULTEIT LETTEREN, employees, financial statistics.