ALFA-LAB

Contactgegevens ALFA-LAB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFA-LAB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFA-LAB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 63; 3012; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16233295 (+32-16233295) 16233295 (+32-16233295)

Fax (fax): +32 (81) 717-15-85 +32 (81) 717-15-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFA-LAB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFA-LAB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFA-LAB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFA-LAB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFA-LAB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFA-LAB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFA-LAB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFA-LAB
Products information ALFA-LAB

BTW identificatienummer (tax): BE06223724365
Ondernemingsnummer: 6561828613
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ALFA-LAB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verre creux Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFA-LAB
(Get full report from official database of BE for ALFA-LAB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFA-LAB
Addition kinds of activities for ALFA-LAB

353102. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
17210102. Interieur residentieel schilderij aannemer | Interior residential painting contractor
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
34659905. Tops, auto: gestempeld metaal | Tops, automobile: stamped metal
35489901. Gas lasapparatuur | Gas welding equipment
46120000. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
86610202. Klooster | Monastery

Werken bij ALFA-LAB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFA-LAB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFA-LAB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFA-LAB. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Huishoudhulp Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

  • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Flexijob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van ALFA-LAB in sociale netwerken
Look for responds of ALFA-LAB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFA-LAB. Laat een reactie achter voor ALFA-LAB. ALFA-LAB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFA-LAB. Leave a respond for ALFA-LAB. ALFA-LAB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFA-LAB op de google maps. Adres en contacten ALFA-LAB
Location of ALFA-LAB on the google maps. Address and contacts of ALFA-LAB

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFA-LAB ALFA-LAB: ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Arktos West-Vlaanderen | GARAGE PEUGEOT | LA PROVIDENCE | Palante Group

Other related companies as ALFA-LAB: ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Arktos West-Vlaanderen | GARAGE PEUGEOT | LA PROVIDENCE | Palante Group

ALFA-LAB is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFA-LAB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06223724365. Het bedrijf ALFA-LAB bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 63; 3012; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verre creux Fab. Producten gemaakt in ALFA-LAB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFA-LAB is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFA-LAB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFA-LAB, openstaande posities, locatie van ALFA-LAB op de kaart.

ALFA-LAB is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFA-LAB, company assigned to the tax number BE06223724365. The company ALFA-LAB is located at the address: MECHELSESTEENWEG 63; 3012; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verre creux Fab. Products created in ALFA-LAB were not found.
The main activity of ALFA-LAB is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFA-LAB is not available. You also can look at reviews of ALFA-LAB, open positions, location of ALFA-LAB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFA-LAB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFA-LAB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFA-LAB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFA-LAB, employees, financial statistics.