ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Contactgegevens ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 84; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19511201 (+32-19511201) 19511201 (+32-19511201)

Fax (fax): +32 (60) 135-81-69 +32 (60) 135-81-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMIN. CONTRIB. DIRECTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMIN. CONTRIB. DIRECTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Products information ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

BTW identificatienummer (tax): BE08381439208
Ondernemingsnummer: 9616027832
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Services des Contributions.

Product categorie (product category): Services publics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
(Get full report from official database of BE for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Addition kinds of activities for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

299901. Cokes | Coke
352399. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
384203. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
26750208. Tabellen en tijdkaarten, doodgesneden: aangekocht papier | Tabulating and time cards, die-cut: purchased paperboard
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
35479900. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
51490504. Frisdranken | Soft drinks

Werken bij ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • BIJLESLERAREN VOOR ANALYTISCHE VAKKEN (regio Haacht - Aarschot - Diest/VLAAMS-BRABANT) (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAD2018

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES in sociale netwerken
Look for responds of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Laat een reactie achter voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. ADMIN. CONTRIB. DIRECTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Leave a respond for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMIN. CONTRIB. DIRECTES op de google maps. Adres en contacten ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Location of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on the google maps. Address and contacts of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMIN. CONTRIB. DIRECTES ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: B-Tours BVBA | SILHOUETTE | Diacom SPRL | NEW LUCCI MEN FASHION | F.C. MERKSEM

Other related companies as ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: B-Tours BVBA | SILHOUETTE | Diacom SPRL | NEW LUCCI MEN FASHION | F.C. MERKSEM

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381439208. Het bedrijf ADMIN. CONTRIB. DIRECTES bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 84; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services publics. Lijst met producten zijn Services: Services des Contributions..
De hoofdactiviteit van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, openstaande posities, locatie van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES op de kaart.

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, company assigned to the tax number BE08381439208. The company ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is located at the address: RUE ALBERT IER 84; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services publics. List of products are Services: Services des Contributions..
The main activity of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is not available. You also can look at reviews of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, open positions, location of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, employees, financial statistics.