SOCIALIST. MUTUALITEIT

Contactgegevens SOCIALIST. MUTUALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIALIST. MUTUALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIALIST. MUTUALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 37; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38867307 (+32-38867307) 38867307 (+32-38867307)

Fax (fax): +32 (87) 978-37-87 +32 (87) 978-37-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIALIST. MUTUALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIALIST. MUTUALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIALIST. MUTUALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIALIST. MUTUALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIALIST. MUTUALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIALIST. MUTUALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIALIST. MUTUALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIALIST. MUTUALITEIT
Products information SOCIALIST. MUTUALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE02108795166
Ondernemingsnummer: 4813354492
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in SOCIALIST. MUTUALITEIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIALIST. MUTUALITEIT
(Get full report from official database of BE for SOCIALIST. MUTUALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIALIST. MUTUALITEIT
Addition kinds of activities for SOCIALIST. MUTUALITEIT

8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
391102. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
14420100. Zandwinning | Sand mining
29529902. Coating verbindingen, teer | Coating compounds, tar
39150000. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
96519905. Prijscontrolebureau, overheid | Price control agency, government

Werken bij SOCIALIST. MUTUALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIALIST. MUTUALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIALIST. MUTUALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIALIST. MUTUALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

Zoek naar antwoorden van SOCIALIST. MUTUALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of SOCIALIST. MUTUALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIALIST. MUTUALITEIT. Laat een reactie achter voor SOCIALIST. MUTUALITEIT. SOCIALIST. MUTUALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIALIST. MUTUALITEIT. Leave a respond for SOCIALIST. MUTUALITEIT. SOCIALIST. MUTUALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIALIST. MUTUALITEIT op de google maps. Adres en contacten SOCIALIST. MUTUALITEIT
Location of SOCIALIST. MUTUALITEIT on the google maps. Address and contacts of SOCIALIST. MUTUALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIALIST. MUTUALITEIT SOCIALIST. MUTUALITEIT: LUC MOTUS | PIERRE MARLAIRE | TELEBOETIEK WAREGEM | Maenen J & K | ANN HAESEBROUCK

Other related companies as SOCIALIST. MUTUALITEIT: LUC MOTUS | PIERRE MARLAIRE | TELEBOETIEK WAREGEM | Maenen J & K | ANN HAESEBROUCK

SOCIALIST. MUTUALITEIT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIALIST. MUTUALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02108795166. Het bedrijf SOCIALIST. MUTUALITEIT bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 37; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in SOCIALIST. MUTUALITEIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCIALIST. MUTUALITEIT is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIALIST. MUTUALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIALIST. MUTUALITEIT, openstaande posities, locatie van SOCIALIST. MUTUALITEIT op de kaart.

SOCIALIST. MUTUALITEIT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIALIST. MUTUALITEIT, company assigned to the tax number BE02108795166. The company SOCIALIST. MUTUALITEIT is located at the address: KERKSTRAAT 37; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in SOCIALIST. MUTUALITEIT were not found.
The main activity of SOCIALIST. MUTUALITEIT is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIALIST. MUTUALITEIT is not available. You also can look at reviews of SOCIALIST. MUTUALITEIT, open positions, location of SOCIALIST. MUTUALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIALIST. MUTUALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIALIST. MUTUALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIALIST. MUTUALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIALIST. MUTUALITEIT, employees, financial statistics.