ANN HAESEBROUCK

Contactgegevens ANN HAESEBROUCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN HAESEBROUCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN HAESEBROUCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-AMANDUSSTRAAT 63; 8540; DEERLIJK, België

Telefoon (phone): 56713088 (+32-56713088) 56713088 (+32-56713088)

Fax (fax): +32 (3) 439-34-15 +32 (3) 439-34-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN HAESEBROUCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN HAESEBROUCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN HAESEBROUCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN HAESEBROUCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN HAESEBROUCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN HAESEBROUCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN HAESEBROUCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN HAESEBROUCK
Products information ANN HAESEBROUCK

BTW identificatienummer (tax): BE04332702636
Ondernemingsnummer: 9701446533
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de meubles: Meubles Coloniaux.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN HAESEBROUCK
(Get full report from official database of BE for ANN HAESEBROUCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN HAESEBROUCK
Addition kinds of activities for ANN HAESEBROUCK

2591. Drapery hardware en jaloezieën en tinten | Drapery hardware and blinds and shades
336901. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
769924. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
23840000. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
75349905. Vulcaniserende banden en buizen | Vulcanizing tires and tubes

Werken bij ANN HAESEBROUCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN HAESEBROUCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN HAESEBROUCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN HAESEBROUCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser ramen (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van houten ramen. De regio is heel variabel, de werken bevinden zich in België. Je werkt volgens de plannig, kan planlezen en volgt de werk- en veiligheidinstructies nauw op. Je vertrekt met een ploeg uit Aalst en eens ter plaatse werk je mee op de werf.

  • Bekisters (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    gezocht twee-talige Nederlands / Frans polyvalente bouwvakarbeider voor zwaar werk werf gelegen te kluisbergen je plaatst de betonnen dallen waar elektriciteitkasten op worden geplaast. voor opstart volg je een opleiding ba4 bij Elia

  • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van ANN HAESEBROUCK in sociale netwerken
Look for responds of ANN HAESEBROUCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN HAESEBROUCK. Laat een reactie achter voor ANN HAESEBROUCK. ANN HAESEBROUCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN HAESEBROUCK. Leave a respond for ANN HAESEBROUCK. ANN HAESEBROUCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN HAESEBROUCK op de google maps. Adres en contacten ANN HAESEBROUCK
Location of ANN HAESEBROUCK on the google maps. Address and contacts of ANN HAESEBROUCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN HAESEBROUCK ANN HAESEBROUCK: Liflandre | Huyghe A | Cheikh | Sabina (H?tel) | Garage J et H SPRL

Other related companies as ANN HAESEBROUCK: Liflandre | Huyghe A | Cheikh | Sabina (H?tel) | Garage J et H SPRL

ANN HAESEBROUCK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN HAESEBROUCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04332702636. Het bedrijf ANN HAESEBROUCK bevindt zich op het adres: SINT-AMANDUSSTRAAT 63; 8540; DEERLIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 675,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Meubles Coloniaux..
De hoofdactiviteit van ANN HAESEBROUCK is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN HAESEBROUCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN HAESEBROUCK, openstaande posities, locatie van ANN HAESEBROUCK op de kaart.

ANN HAESEBROUCK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN HAESEBROUCK, company assigned to the tax number BE04332702636. The company ANN HAESEBROUCK is located at the address: SINT-AMANDUSSTRAAT 63; 8540; DEERLIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 675,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Meubles Coloniaux..
The main activity of ANN HAESEBROUCK is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN HAESEBROUCK is not available. You also can look at reviews of ANN HAESEBROUCK, open positions, location of ANN HAESEBROUCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN HAESEBROUCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN HAESEBROUCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN HAESEBROUCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN HAESEBROUCK, employees, financial statistics.