HERMAN HEYLEN

Contactgegevens HERMAN HEYLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERMAN HEYLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERMAN HEYLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELGI?LAAN 8; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14215800 (+32-14215800) 14215800 (+32-14215800)

Fax (fax): +32 (61) 164-47-23 +32 (61) 164-47-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERMAN HEYLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERMAN HEYLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERMAN HEYLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERMAN HEYLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERMAN HEYLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERMAN HEYLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERMAN HEYLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERMAN HEYLEN
Products information HERMAN HEYLEN

BTW identificatienummer (tax): BE08820892333
Ondernemingsnummer: 4500793457
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in HERMAN HEYLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERMAN HEYLEN
(Get full report from official database of BE for HERMAN HEYLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERMAN HEYLEN
Addition kinds of activities for HERMAN HEYLEN

1761. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
22619902. Refinishing katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Refinishing cotton broadwoven cloth, for the trade
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
51439900. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
57130000. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
87480101. Testontwikkeling en evaluatiedienst | Test development and evaluation service

Werken bij HERMAN HEYLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERMAN HEYLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERMAN HEYLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERMAN HEYLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

  • Student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van HERMAN HEYLEN in sociale netwerken
Look for responds of HERMAN HEYLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERMAN HEYLEN. Laat een reactie achter voor HERMAN HEYLEN. HERMAN HEYLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERMAN HEYLEN. Leave a respond for HERMAN HEYLEN. HERMAN HEYLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERMAN HEYLEN op de google maps. Adres en contacten HERMAN HEYLEN
Location of HERMAN HEYLEN on the google maps. Address and contacts of HERMAN HEYLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HERMAN HEYLEN HERMAN HEYLEN: KBC | FUNAKOSHI-NI BLAUBERG | MAD B.C. SOMBREFFE FEM. | Ginion SA | Neirynck eric

Other related companies as HERMAN HEYLEN: KBC | FUNAKOSHI-NI BLAUBERG | MAD B.C. SOMBREFFE FEM. | Ginion SA | Neirynck eric

HERMAN HEYLEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERMAN HEYLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08820892333. Het bedrijf HERMAN HEYLEN bevindt zich op het adres: BELGI?LAAN 8; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in HERMAN HEYLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERMAN HEYLEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERMAN HEYLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERMAN HEYLEN, openstaande posities, locatie van HERMAN HEYLEN op de kaart.

HERMAN HEYLEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERMAN HEYLEN, company assigned to the tax number BE08820892333. The company HERMAN HEYLEN is located at the address: BELGI?LAAN 8; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verlichting and huishoudartikelen. Products created in HERMAN HEYLEN were not found.
The main activity of HERMAN HEYLEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HERMAN HEYLEN is not available. You also can look at reviews of HERMAN HEYLEN, open positions, location of HERMAN HEYLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERMAN HEYLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERMAN HEYLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERMAN HEYLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERMAN HEYLEN, employees, financial statistics.