Neirynck eric

Contactgegevens Neirynck eric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Neirynck eric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Neirynck eric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Daring 1, Brussels, BE 1080, België

Telefoon (phone): 3295 544259 3295 544259

Fax (fax): +32 (2) 222-93-14 +32 (2) 222-93-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Neirynck eric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Neirynck eric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Neirynck eric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Neirynck eric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Neirynck eric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Neirynck eric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Neirynck eric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Neirynck eric
Products information Neirynck eric

BTW identificatienummer (tax): BE09976379394
Ondernemingsnummer: 2306549072
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Neirynck eric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Neirynck eric
(Get full report from official database of BE for Neirynck eric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Neirynck eric
Addition kinds of activities for Neirynck eric

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
349903. Metalen ladders | Metal ladders
735907. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
30899904. Lagers, kunststoffen | Bearings, plastics
45139900. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
82110208. Privé senior middelbare school | Private senior high school

Werken bij Neirynck eric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Neirynck eric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Neirynck eric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Neirynck eric. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

Zoek naar antwoorden van Neirynck eric in sociale netwerken
Look for responds of Neirynck eric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Neirynck eric. Laat een reactie achter voor Neirynck eric. Neirynck eric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Neirynck eric. Leave a respond for Neirynck eric. Neirynck eric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Neirynck eric op de google maps. Adres en contacten Neirynck eric
Location of Neirynck eric on the google maps. Address and contacts of Neirynck eric

Andere gerelateerde bedrijven als come Neirynck eric Neirynck eric: Camille | ROBERT HELBIG ALUMINIUM | BRAEKEVELT | Roland Ariane | TULCKENS NICK

Other related companies as Neirynck eric: Camille | ROBERT HELBIG ALUMINIUM | BRAEKEVELT | Roland Ariane | TULCKENS NICK

Neirynck eric is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Neirynck eric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09976379394. Het bedrijf Neirynck eric bevindt zich op het adres: Avenue du Daring 1, Brussels, BE 1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Neirynck eric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Neirynck eric is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Neirynck eric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Neirynck eric, openstaande posities, locatie van Neirynck eric op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Neirynck eric is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Neirynck eric, company assigned to the tax number BE09976379394. The company Neirynck eric is located at the address: Avenue du Daring 1, Brussels, BE 1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Neirynck eric were not found.
The main activity of Neirynck eric is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Neirynck eric is not available. You also can look at reviews of Neirynck eric, open positions, location of Neirynck eric on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Neirynck eric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Neirynck eric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Neirynck eric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Neirynck eric, employees, financial statistics.