CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER

Contactgegevens CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 92; 1080; MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24114071 (+32-24114071) 24114071 (+32-24114071)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER
Products information CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER
(Get full report from official database of BE for CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER
Addition kinds of activities for CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER

228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
16290111. Pier constructie | Pier construction
26560302. Spijkers, sanitair voedsel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pails, sanitary food: made from purchased material
38420113. Ruimtepakken | Space suits
50839901. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
50840511. Metaalbewerking gereedschap, nec (zoals boormachines, kranen, sterven, bestanden) | Metalworking tools, nec (such as drills, taps, dies, files)
62110103. Dealers, beveiliging | Dealers, security

Werken bij CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

  • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER in sociale netwerken
Look for responds of CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER. Laat een reactie achter voor CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER. CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER. Leave a respond for CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER. CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER op de google maps. Adres en contacten CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER
Location of CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER on the google maps. Address and contacts of CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER: Devos M | Boutique d'Avroy | T.C. ST.ANNE LA GLEIZE | GARAGE MAHY | Andries Steenhouwerij BVBA

Other related companies as CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER: Devos M | Boutique d'Avroy | T.C. ST.ANNE LA GLEIZE | GARAGE MAHY | Andries Steenhouwerij BVBA

CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 92; 1080; MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER, openstaande posities, locatie van CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER op de kaart.

CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER, company assigned to the tax number BE05420623779. The company CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER is located at the address: GENTSESTEENWEG 92; 1080; MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verlichting and huishoudartikelen. Products created in CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER were not found.
The main activity of CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER is not available. You also can look at reviews of CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER, open positions, location of CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER, employees, financial statistics.