Devos M

Contactgegevens Devos M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devos M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devos M

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Oekensestraat 115 8800 Rumbeke (Roeselare), België

Telefoon (phone): +32 (12) 456-22-98 +32 (12) 456-22-98

Fax (fax): +32 (14) 141-13-88 +32 (14) 141-13-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devos M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devos M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devos M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devos M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devos M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devos M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devos M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devos M
Products information Devos M

BTW identificatienummer (tax): BE09380920410
Ondernemingsnummer: 2352691650
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Devos M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devos M
(Get full report from official database of BE for Devos M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devos M
Addition kinds of activities for Devos M

075299. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
571903. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
34899900. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
34999905. Barricades, metaal | Barricades, metal
38260500. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
76290203. Reparatie van elektronische apparatuur | Electronic equipment repair

Werken bij Devos M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devos M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devos M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devos M. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van Devos M in sociale netwerken
Look for responds of Devos M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devos M. Laat een reactie achter voor Devos M. Devos M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devos M. Leave a respond for Devos M. Devos M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devos M op de google maps. Adres en contacten Devos M
Location of Devos M on the google maps. Address and contacts of Devos M

Andere gerelateerde bedrijven als come Devos M Devos M: AXA | DE IJSBEER | GUY BARAS | Bailleul N | ONHAYE MOTOR

Other related companies as Devos M: AXA | DE IJSBEER | GUY BARAS | Bailleul N | ONHAYE MOTOR

Devos M is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Devos M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09380920410. Het bedrijf Devos M bevindt zich op het adres: Oekensestraat 115 8800 Rumbeke (Roeselare). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Devos M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devos M is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devos M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devos M, openstaande posities, locatie van Devos M op de kaart.

Devos M is a company, that was registered 2011 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Devos M, company assigned to the tax number BE09380920410. The company Devos M is located at the address: Oekensestraat 115 8800 Rumbeke (Roeselare). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Devos M were not found.
The main activity of Devos M is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Devos M is not available. You also can look at reviews of Devos M, open positions, location of Devos M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devos M, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devos M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devos M, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devos M, employees, financial statistics.