?T HOEKSKEN

Contactgegevens ?T HOEKSKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T HOEKSKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T HOEKSKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTEWEG 222; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54417596 (+32-54417596) 54417596 (+32-54417596)

Fax (fax): +32 (16) 989-56-15 +32 (16) 989-56-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T HOEKSKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T HOEKSKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T HOEKSKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T HOEKSKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T HOEKSKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T HOEKSKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T HOEKSKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T HOEKSKEN
Products information ?T HOEKSKEN

BTW identificatienummer (tax): BE09549560546
Ondernemingsnummer: 3775970458
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ?T HOEKSKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur video and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T HOEKSKEN
(Get full report from official database of BE for ?T HOEKSKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T HOEKSKEN
Addition kinds of activities for ?T HOEKSKEN

769299. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec
964100. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
23949900. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
34290000. Hardware, nec | Hardware, nec
35360101. Boot liften | Boat lifts

Werken bij ?T HOEKSKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T HOEKSKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T HOEKSKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T HOEKSKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van ?T HOEKSKEN in sociale netwerken
Look for responds of ?T HOEKSKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T HOEKSKEN. Laat een reactie achter voor ?T HOEKSKEN. ?T HOEKSKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T HOEKSKEN. Leave a respond for ?T HOEKSKEN. ?T HOEKSKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T HOEKSKEN op de google maps. Adres en contacten ?T HOEKSKEN
Location of ?T HOEKSKEN on the google maps. Address and contacts of ?T HOEKSKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T HOEKSKEN ?T HOEKSKEN: CREAPLAN NV | SINT-JOZEF WZC | Biesemans H Optiek | Maho G | Brasserie Oud Leuven

Other related companies as ?T HOEKSKEN: CREAPLAN NV | SINT-JOZEF WZC | Biesemans H Optiek | Maho G | Brasserie Oud Leuven

?T HOEKSKEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T HOEKSKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09549560546. Het bedrijf ?T HOEKSKEN bevindt zich op het adres: GROTEWEG 222; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verhuur video and audio. Producten gemaakt in ?T HOEKSKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ?T HOEKSKEN is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T HOEKSKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T HOEKSKEN, openstaande posities, locatie van ?T HOEKSKEN op de kaart.

?T HOEKSKEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T HOEKSKEN, company assigned to the tax number BE09549560546. The company ?T HOEKSKEN is located at the address: GROTEWEG 222; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verhuur video and audio. Products created in ?T HOEKSKEN were not found.
The main activity of ?T HOEKSKEN is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T HOEKSKEN is not available. You also can look at reviews of ?T HOEKSKEN, open positions, location of ?T HOEKSKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T HOEKSKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T HOEKSKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T HOEKSKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T HOEKSKEN, employees, financial statistics.