FA. EVENT LIGHTING

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • FA. EVENT LIGHTING
Private companiesEducational Services • FA. EVENT LIGHTING

Contactgegevens FA. EVENT LIGHTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. EVENT LIGHTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. EVENT LIGHTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD DE VRIESSTRAAT 54; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32815551 32815551

Fax (fax): +32 (87) 590-96-53 +32 (87) 590-96-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. EVENT LIGHTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. EVENT LIGHTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. EVENT LIGHTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. EVENT LIGHTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. EVENT LIGHTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. EVENT LIGHTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. EVENT LIGHTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. EVENT LIGHTING
Products information FA. EVENT LIGHTING

BTW identificatienummer (tax): BE01236480712
Ondernemingsnummer: 7272094726
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FA. EVENT LIGHTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. EVENT LIGHTING
(Get full report from official database of BE for FA. EVENT LIGHTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. EVENT LIGHTING
Addition kinds of activities for FA. EVENT LIGHTING

144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
704102. Rooming huizen | Rooming houses
31619900. Bagage, nee | Luggage, nec
34339901. Gas infrarood verwarming eenheden | Gas infrared heating units
58120303. Chili staan | Chili stand

Werken bij FA. EVENT LIGHTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. EVENT LIGHTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. EVENT LIGHTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. EVENT LIGHTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van FA. EVENT LIGHTING in sociale netwerken
Look for responds of FA. EVENT LIGHTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. EVENT LIGHTING. Laat een reactie achter voor FA. EVENT LIGHTING. FA. EVENT LIGHTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. EVENT LIGHTING. Leave a respond for FA. EVENT LIGHTING. FA. EVENT LIGHTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. EVENT LIGHTING op de google maps. Adres en contacten FA. EVENT LIGHTING
Location of FA. EVENT LIGHTING on the google maps. Address and contacts of FA. EVENT LIGHTING

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. EVENT LIGHTING FA. EVENT LIGHTING: French Sandwich | P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS | RECTICEL | PANDORA | Main D'Or

Other related companies as FA. EVENT LIGHTING: French Sandwich | P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS | RECTICEL | PANDORA | Main D'Or

FA. EVENT LIGHTING is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. EVENT LIGHTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01236480712. Het bedrijf FA. EVENT LIGHTING bevindt zich op het adres: LEOPOLD DE VRIESSTRAAT 54; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in FA. EVENT LIGHTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. EVENT LIGHTING is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. EVENT LIGHTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. EVENT LIGHTING, openstaande posities, locatie van FA. EVENT LIGHTING op de kaart.

FA. EVENT LIGHTING is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. EVENT LIGHTING, company assigned to the tax number BE01236480712. The company FA. EVENT LIGHTING is located at the address: LEOPOLD DE VRIESSTRAAT 54; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in FA. EVENT LIGHTING were not found.
The main activity of FA. EVENT LIGHTING is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. EVENT LIGHTING is not available. You also can look at reviews of FA. EVENT LIGHTING, open positions, location of FA. EVENT LIGHTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. EVENT LIGHTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. EVENT LIGHTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. EVENT LIGHTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. EVENT LIGHTING, employees, financial statistics.