P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS
Private companiesEducational Services • P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS

Contactgegevens P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGE VOUTE 18; 8902; IEPER, België

Telefoon (phone): 57205629 (+32-57205629) 57205629 (+32-57205629)

Fax (fax): +32 (3) 177-85-95 +32 (3) 177-85-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS
Products information P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS

BTW identificatienummer (tax): BE05422271728
Ondernemingsnummer: 4224487304
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS
(Get full report from official database of BE for P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS
Addition kinds of activities for P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS

611100. Federale en federale gesponsorde kredietbureaus | Federal and federally sponsored credit agencies
17319904. Verlichting aannemer | Lighting contractor
25990203. Carts, restaurant apparatuur | Carts, restaurant equipment
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
29110600. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
33120403. Rails, gerold of vernieuwd | Rails, rerolled or renewed
38279911. Spiegels, zoeklicht | Mirrors, searchlight

Werken bij P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENTEN 13/09 BELLEGEM (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs gaat op zoek naar 3 studenten voor het opzetten van tenten in Bellegem. Wanneer: donderdag 13/09 8u30-13u

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS in sociale netwerken
Look for responds of P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS. Laat een reactie achter voor P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS. P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS. Leave a respond for P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS. P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS op de google maps. Adres en contacten P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS
Location of P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS on the google maps. Address and contacts of P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS

Andere gerelateerde bedrijven als come P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS: Bouw-Construct | LUC ZOETE | FA. COEMANS-VANHOVE L. | HUIS RETRO | THIJSEN AUTOLAKKEN

Other related companies as P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS: Bouw-Construct | LUC ZOETE | FA. COEMANS-VANHOVE L. | HUIS RETRO | THIJSEN AUTOLAKKEN

P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05422271728. Het bedrijf P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS bevindt zich op het adres: HOGE VOUTE 18; 8902; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 728,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS, openstaande posities, locatie van P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS op de kaart.

P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS, company assigned to the tax number BE05422271728. The company P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS is located at the address: HOGE VOUTE 18; 8902; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 728,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS were not found.
The main activity of P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS is not available. You also can look at reviews of P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS, open positions, location of P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.W.C. HEUVELLANDSTAPPERS, employees, financial statistics.