EURO VERHUIZINGEN

Contactgegevens EURO VERHUIZINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO VERHUIZINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO VERHUIZINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE KURINGERBAAN 26; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11874247 (+32-11874247) 11874247 (+32-11874247)

Fax (fax): +32 (12) 513-31-98 +32 (12) 513-31-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO VERHUIZINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO VERHUIZINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO VERHUIZINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO VERHUIZINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO VERHUIZINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO VERHUIZINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO VERHUIZINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO VERHUIZINGEN
Products information EURO VERHUIZINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE09855255126
Ondernemingsnummer: 2237060546
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 151,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in EURO VERHUIZINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuisdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO VERHUIZINGEN
(Get full report from official database of BE for EURO VERHUIZINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO VERHUIZINGEN
Addition kinds of activities for EURO VERHUIZINGEN

109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
344899. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
28920103. Diazodinitrofenol, ddnp | Diazodinitrophenol, ddnp
36790103. Vertragingslijnen | Delay lines
59990304. Posters | Posters

Werken bij EURO VERHUIZINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO VERHUIZINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO VERHUIZINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO VERHUIZINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Flexijob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van EURO VERHUIZINGEN in sociale netwerken
Look for responds of EURO VERHUIZINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO VERHUIZINGEN. Laat een reactie achter voor EURO VERHUIZINGEN. EURO VERHUIZINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO VERHUIZINGEN. Leave a respond for EURO VERHUIZINGEN. EURO VERHUIZINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO VERHUIZINGEN op de google maps. Adres en contacten EURO VERHUIZINGEN
Location of EURO VERHUIZINGEN on the google maps. Address and contacts of EURO VERHUIZINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO VERHUIZINGEN EURO VERHUIZINGEN: JEAN-LOUIS LEJEUNE | 221?ME UNIT? SGP | V.B.C. WESTERLO | Lecomte Lionel | FITVOYE-GADOMSKI

Other related companies as EURO VERHUIZINGEN: JEAN-LOUIS LEJEUNE | 221?ME UNIT? SGP | V.B.C. WESTERLO | Lecomte Lionel | FITVOYE-GADOMSKI

EURO VERHUIZINGEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO VERHUIZINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09855255126. Het bedrijf EURO VERHUIZINGEN bevindt zich op het adres: OUDE KURINGERBAAN 26; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 151,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verhuisdiensten. Producten gemaakt in EURO VERHUIZINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO VERHUIZINGEN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO VERHUIZINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO VERHUIZINGEN, openstaande posities, locatie van EURO VERHUIZINGEN op de kaart.

EURO VERHUIZINGEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO VERHUIZINGEN, company assigned to the tax number BE09855255126. The company EURO VERHUIZINGEN is located at the address: OUDE KURINGERBAAN 26; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 151,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verhuisdiensten. Products created in EURO VERHUIZINGEN were not found.
The main activity of EURO VERHUIZINGEN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO VERHUIZINGEN is not available. You also can look at reviews of EURO VERHUIZINGEN, open positions, location of EURO VERHUIZINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO VERHUIZINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO VERHUIZINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO VERHUIZINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO VERHUIZINGEN, employees, financial statistics.