221?ME UNIT? SGP

Contactgegevens 221?ME UNIT? SGP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 221?ME UNIT? SGP: address, phone, fax, email, website, opening hours

221?ME UNIT? SGP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE SOLVAY 75; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64215026 (+32-64215026) 64215026 (+32-64215026)

Fax (fax): +32 (58) 657-69-53 +32 (58) 657-69-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 221?ME UNIT? SGP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "221?ME UNIT? SGP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "221?ME UNIT? SGP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 221?ME UNIT? SGP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 221?ME UNIT? SGP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 221?ME UNIT? SGP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 221?ME UNIT? SGP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 221?ME UNIT? SGP
Products information 221?ME UNIT? SGP

BTW identificatienummer (tax): BE05949890136
Ondernemingsnummer: 2037384033
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse,Scouts.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 221?ME UNIT? SGP
(Get full report from official database of BE for 221?ME UNIT? SGP)

Aanvulling soorten activiteiten voor 221?ME UNIT? SGP
Addition kinds of activities for 221?ME UNIT? SGP

20460106. Aardappelzetmeel | Potato starch
30520108. Stofzuigerslang, rubber | Vacuum cleaner hose, rubber
37140302. Frames, motorvoertuig | Frames, motor vehicle
38279910. Spiegels, optisch | Mirrors, optical
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair

Werken bij 221?ME UNIT? SGP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 221?ME UNIT? SGP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 221?ME UNIT? SGP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 221?ME UNIT? SGP. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van 221?ME UNIT? SGP in sociale netwerken
Look for responds of 221?ME UNIT? SGP in social networks

Lees alle opmerkingen voor 221?ME UNIT? SGP. Laat een reactie achter voor 221?ME UNIT? SGP. 221?ME UNIT? SGP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 221?ME UNIT? SGP. Leave a respond for 221?ME UNIT? SGP. 221?ME UNIT? SGP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 221?ME UNIT? SGP op de google maps. Adres en contacten 221?ME UNIT? SGP
Location of 221?ME UNIT? SGP on the google maps. Address and contacts of 221?ME UNIT? SGP

Andere gerelateerde bedrijven als come 221?ME UNIT? SGP 221?ME UNIT? SGP: Debroux C | WARMWATER & VERWARM.SERV. | MAISON NORD-EST | Deuzeld | Van Geem Dirk

Other related companies as 221?ME UNIT? SGP: Debroux C | WARMWATER & VERWARM.SERV. | MAISON NORD-EST | Deuzeld | Van Geem Dirk

221?ME UNIT? SGP is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 221?ME UNIT? SGP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05949890136. Het bedrijf 221?ME UNIT? SGP bevindt zich op het adres: RUE EMILE SOLVAY 75; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 719,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse,Scouts..
De hoofdactiviteit van 221?ME UNIT? SGP is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 221?ME UNIT? SGP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 221?ME UNIT? SGP, openstaande posities, locatie van 221?ME UNIT? SGP op de kaart.

221?ME UNIT? SGP is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is 221?ME UNIT? SGP, company assigned to the tax number BE05949890136. The company 221?ME UNIT? SGP is located at the address: RUE EMILE SOLVAY 75; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 719,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse,Scouts..
The main activity of 221?ME UNIT? SGP is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 221?ME UNIT? SGP is not available. You also can look at reviews of 221?ME UNIT? SGP, open positions, location of 221?ME UNIT? SGP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 221?ME UNIT? SGP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 221?ME UNIT? SGP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 221?ME UNIT? SGP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 221?ME UNIT? SGP, employees, financial statistics.