Limburgse Lakkerij B.V.B.A.

Contactgegevens Limburgse Lakkerij B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Limburgse Lakkerij B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Limburgse Lakkerij B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kukkelbosstraat 68 3590 Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

Fax (fax): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Limburgse Lakkerij B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Limburgse Lakkerij B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Limburgse Lakkerij B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Limburgse Lakkerij B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Limburgse Lakkerij B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Limburgse Lakkerij B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Limburgse Lakkerij B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Limburgse Lakkerij B.V.B.A.
Products information Limburgse Lakkerij B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04268707275
Ondernemingsnummer: 5276977539
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 434,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Varnishing firms,industrial varnishing

Product categorie (product category): Varnishing Firms,Industrial Varnishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Limburgse Lakkerij B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Limburgse Lakkerij B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Limburgse Lakkerij B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Limburgse Lakkerij B.V.B.A.

3575. Computer terminals | Computer terminals
13810000. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
23910000. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
29990200. Brandstofbriketten en wassen | Fuel briquettes and waxes
30520204. Stofzuigerslang, kunststof | Vacuum cleaner hose, plastic
35310201. Capstans, schip | Capstans, ship
50650100. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
95120403. Land-, minerale- en wildlife conservation, provincie overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, county government

Werken bij Limburgse Lakkerij B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Limburgse Lakkerij B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Limburgse Lakkerij B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Limburgse Lakkerij B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende toeristische sector (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij zal instaan voor: - Binnenkomende telefoons - Opmaken van offertes volgens de vraag van de klant - Prijsberekeningen maken in Excel - Uitwerken van reizen volgens behoeftes en budget van de klant - Administratie en opvolgen van planning van de reizen

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Limburgse Lakkerij B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Limburgse Lakkerij B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Limburgse Lakkerij B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Limburgse Lakkerij B.V.B.A.. Limburgse Lakkerij B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Limburgse Lakkerij B.V.B.A.. Leave a respond for Limburgse Lakkerij B.V.B.A.. Limburgse Lakkerij B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Limburgse Lakkerij B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Limburgse Lakkerij B.V.B.A.
Location of Limburgse Lakkerij B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Limburgse Lakkerij B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Limburgse Lakkerij B.V.B.A. Limburgse Lakkerij B.V.B.A.: LE MONDE ALLANT VERT | DE BRUYCKER'S TUINCENTRUM NV | EVRARD&CIE | VAN DAMME GABRIEL & GEERT | A. RORIVE

Other related companies as Limburgse Lakkerij B.V.B.A.: LE MONDE ALLANT VERT | DE BRUYCKER'S TUINCENTRUM NV | EVRARD&CIE | VAN DAMME GABRIEL & GEERT | A. RORIVE

Limburgse Lakkerij B.V.B.A. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Limburgse Lakkerij B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04268707275. Het bedrijf Limburgse Lakkerij B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kukkelbosstraat 68 3590 Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 434,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Varnishing Firms,Industrial Varnishing. Lijst met producten zijn Varnishing firms,industrial varnishing.
De hoofdactiviteit van Limburgse Lakkerij B.V.B.A. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Limburgse Lakkerij B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Limburgse Lakkerij B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Limburgse Lakkerij B.V.B.A. op de kaart.

Limburgse Lakkerij B.V.B.A. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Limburgse Lakkerij B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04268707275. The company Limburgse Lakkerij B.V.B.A. is located at the address: Kukkelbosstraat 68 3590 Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 434,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Varnishing Firms,Industrial Varnishing. List of products are Varnishing firms,industrial varnishing.
The main activity of Limburgse Lakkerij B.V.B.A. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Limburgse Lakkerij B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Limburgse Lakkerij B.V.B.A., open positions, location of Limburgse Lakkerij B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Limburgse Lakkerij B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Limburgse Lakkerij B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Limburgse Lakkerij B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Limburgse Lakkerij B.V.B.A., employees, financial statistics.