LE MONDE ALLANT VERT

Contactgegevens LE MONDE ALLANT VERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE MONDE ALLANT VERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE MONDE ALLANT VERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE VLEURGAT 316; 1050; IXELLES, België

Telefoon (phone): 26493727 (+32-26493727) 26493727 (+32-26493727)

Fax (fax): +32 (68) 223-19-59 +32 (68) 223-19-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE MONDE ALLANT VERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE MONDE ALLANT VERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE MONDE ALLANT VERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE MONDE ALLANT VERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE MONDE ALLANT VERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE MONDE ALLANT VERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE MONDE ALLANT VERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE MONDE ALLANT VERT
Products information LE MONDE ALLANT VERT

BTW identificatienummer (tax): BE04254150390
Ondernemingsnummer: 1064544677
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Cuisine: Végétarienne.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE MONDE ALLANT VERT
(Get full report from official database of BE for LE MONDE ALLANT VERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE MONDE ALLANT VERT
Addition kinds of activities for LE MONDE ALLANT VERT

354600. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
14590203. Kyaniet mijnbouw | Kyanite mining
24310304. Weerstrip, hout | Weather strip, wood
34419904. Vloerplaten, metaal | Floor jacks, metal
34710204. Dekontamineren en reinigen van raketten of satellietonderdelen | Decontaminating and cleaning of missile or satellite parts
50840808. lieren | Winches
86610129. Synagoge | Synagogue

Werken bij LE MONDE ALLANT VERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE MONDE ALLANT VERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE MONDE ALLANT VERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE MONDE ALLANT VERT. Looking for open vacancies in other companies

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van LE MONDE ALLANT VERT in sociale netwerken
Look for responds of LE MONDE ALLANT VERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE MONDE ALLANT VERT. Laat een reactie achter voor LE MONDE ALLANT VERT. LE MONDE ALLANT VERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE MONDE ALLANT VERT. Leave a respond for LE MONDE ALLANT VERT. LE MONDE ALLANT VERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE MONDE ALLANT VERT op de google maps. Adres en contacten LE MONDE ALLANT VERT
Location of LE MONDE ALLANT VERT on the google maps. Address and contacts of LE MONDE ALLANT VERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LE MONDE ALLANT VERT LE MONDE ALLANT VERT: Franck L | VAN POUCKE | ADECCO | VRIJE KLEUTERSCHOOL | De Engel

Other related companies as LE MONDE ALLANT VERT: Franck L | VAN POUCKE | ADECCO | VRIJE KLEUTERSCHOOL | De Engel

LE MONDE ALLANT VERT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE MONDE ALLANT VERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04254150390. Het bedrijf LE MONDE ALLANT VERT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE VLEURGAT 316; 1050; IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 744,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Végétarienne..
De hoofdactiviteit van LE MONDE ALLANT VERT is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE MONDE ALLANT VERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE MONDE ALLANT VERT, openstaande posities, locatie van LE MONDE ALLANT VERT op de kaart.

LE MONDE ALLANT VERT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE MONDE ALLANT VERT, company assigned to the tax number BE04254150390. The company LE MONDE ALLANT VERT is located at the address: CHAUSS?E DE VLEURGAT 316; 1050; IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 744,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Végétarienne..
The main activity of LE MONDE ALLANT VERT is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LE MONDE ALLANT VERT is not available. You also can look at reviews of LE MONDE ALLANT VERT, open positions, location of LE MONDE ALLANT VERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE MONDE ALLANT VERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE MONDE ALLANT VERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE MONDE ALLANT VERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE MONDE ALLANT VERT, employees, financial statistics.