PHILIP VAN RIE

Contactgegevens PHILIP VAN RIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIP VAN RIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIP VAN RIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARBARAWEG 1; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50715827 (+32-50715827) 50715827 (+32-50715827)

Fax (fax): +32 (81) 713-50-40 +32 (81) 713-50-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIP VAN RIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIP VAN RIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIP VAN RIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIP VAN RIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIP VAN RIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIP VAN RIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIP VAN RIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIP VAN RIE
Products information PHILIP VAN RIE

BTW identificatienummer (tax): BE07381958007
Ondernemingsnummer: 7879364013
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in PHILIP VAN RIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIP VAN RIE
(Get full report from official database of BE for PHILIP VAN RIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIP VAN RIE
Addition kinds of activities for PHILIP VAN RIE

356501. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
28340604. zalven | Ointments
32550402. Saggers | Saggers
35750000. Computer terminals | Computer terminals
55310102. Automotive accessoires | Automotive accessories
56990301. Badpakken | Bathing suits

Werken bij PHILIP VAN RIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIP VAN RIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIP VAN RIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIP VAN RIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van PHILIP VAN RIE in sociale netwerken
Look for responds of PHILIP VAN RIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIP VAN RIE. Laat een reactie achter voor PHILIP VAN RIE. PHILIP VAN RIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIP VAN RIE. Leave a respond for PHILIP VAN RIE. PHILIP VAN RIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIP VAN RIE op de google maps. Adres en contacten PHILIP VAN RIE
Location of PHILIP VAN RIE on the google maps. Address and contacts of PHILIP VAN RIE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIP VAN RIE PHILIP VAN RIE: BACOB | Aimer a l' ULB-Planning familial ASBL | ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS | INST. ENSEIGN. SUP?RIEUR | International Cars

Other related companies as PHILIP VAN RIE: BACOB | Aimer a l' ULB-Planning familial ASBL | ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS | INST. ENSEIGN. SUP?RIEUR | International Cars

PHILIP VAN RIE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIP VAN RIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07381958007. Het bedrijf PHILIP VAN RIE bevindt zich op het adres: BARBARAWEG 1; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in PHILIP VAN RIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIP VAN RIE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIP VAN RIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIP VAN RIE, openstaande posities, locatie van PHILIP VAN RIE op de kaart.

PHILIP VAN RIE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIP VAN RIE, company assigned to the tax number BE07381958007. The company PHILIP VAN RIE is located at the address: BARBARAWEG 1; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Varkenskwekers. Products created in PHILIP VAN RIE were not found.
The main activity of PHILIP VAN RIE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIP VAN RIE is not available. You also can look at reviews of PHILIP VAN RIE, open positions, location of PHILIP VAN RIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIP VAN RIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIP VAN RIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIP VAN RIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIP VAN RIE, employees, financial statistics.