ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS

Contactgegevens ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE V?SALE 10; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10230611 (+32-10230611) 10230611 (+32-10230611)

Fax (fax): +32 (9) 522-63-51 +32 (9) 522-63-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS
Products information ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS

BTW identificatienummer (tax): BE03808105468
Ondernemingsnummer: 4951507568
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gereedschapswerktuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS
(Get full report from official database of BE for ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS
Addition kinds of activities for ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS

335400. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
20410300. Bloemmixen | Flour mixes
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
72990903. Tuxedo verhuur | Tuxedo rental

Werken bij ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS in sociale netwerken
Look for responds of ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS. Laat een reactie achter voor ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS. ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS. Leave a respond for ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS. ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS op de google maps. Adres en contacten ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS
Location of ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS on the google maps. Address and contacts of ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS: BOSMANS T.V. - SERVICE | JEAN MELOTTE | Carpeaux B | HANSEN D?CORATION | A.B.M.S.

Other related companies as ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS: BOSMANS T.V. - SERVICE | JEAN MELOTTE | Carpeaux B | HANSEN D?CORATION | A.B.M.S.

ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03808105468. Het bedrijf ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS bevindt zich op het adres: AVENUE V?SALE 10; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gereedschapswerktuigen Gh. Producten gemaakt in ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS, openstaande posities, locatie van ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS op de kaart.

ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS, company assigned to the tax number BE03808105468. The company ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS is located at the address: AVENUE V?SALE 10; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gereedschapswerktuigen Gh. Products created in ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS were not found.
The main activity of ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS is not available. You also can look at reviews of ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS, open positions, location of ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS, employees, financial statistics.