LEONCE VAN DER BEKEN

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • LEONCE VAN DER BEKEN
Private companiesOil and Gas Extraction • LEONCE VAN DER BEKEN

Contactgegevens LEONCE VAN DER BEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEONCE VAN DER BEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEONCE VAN DER BEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLLESTRAATJE 2; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93835938 (+32-93835938) 93835938 (+32-93835938)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEONCE VAN DER BEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEONCE VAN DER BEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEONCE VAN DER BEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEONCE VAN DER BEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEONCE VAN DER BEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEONCE VAN DER BEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEONCE VAN DER BEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEONCE VAN DER BEKEN
Products information LEONCE VAN DER BEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LEONCE VAN DER BEKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEONCE VAN DER BEKEN
(Get full report from official database of BE for LEONCE VAN DER BEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEONCE VAN DER BEKEN
Addition kinds of activities for LEONCE VAN DER BEKEN

7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
286500. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
24991500. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
38410201. Biopsie instrumenten en apparatuur | Biopsy instruments and equipment
57120101. Beddengoed en beddengoed | Bedding and bedsprings

Werken bij LEONCE VAN DER BEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEONCE VAN DER BEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEONCE VAN DER BEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEONCE VAN DER BEKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van LEONCE VAN DER BEKEN in sociale netwerken
Look for responds of LEONCE VAN DER BEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEONCE VAN DER BEKEN. Laat een reactie achter voor LEONCE VAN DER BEKEN. LEONCE VAN DER BEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEONCE VAN DER BEKEN. Leave a respond for LEONCE VAN DER BEKEN. LEONCE VAN DER BEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEONCE VAN DER BEKEN op de google maps. Adres en contacten LEONCE VAN DER BEKEN
Location of LEONCE VAN DER BEKEN on the google maps. Address and contacts of LEONCE VAN DER BEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEONCE VAN DER BEKEN LEONCE VAN DER BEKEN: FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA | PRةMAMAN 2 | ANTOINE GERAND | Scrigno | Habi SA

Other related companies as LEONCE VAN DER BEKEN: FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA | PRةMAMAN 2 | ANTOINE GERAND | Scrigno | Habi SA

LEONCE VAN DER BEKEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEONCE VAN DER BEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf LEONCE VAN DER BEKEN bevindt zich op het adres: MOLLESTRAATJE 2; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in LEONCE VAN DER BEKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEONCE VAN DER BEKEN is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEONCE VAN DER BEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEONCE VAN DER BEKEN, openstaande posities, locatie van LEONCE VAN DER BEKEN op de kaart.

LEONCE VAN DER BEKEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEONCE VAN DER BEKEN, company assigned to the tax number BE08681915283. The company LEONCE VAN DER BEKEN is located at the address: MOLLESTRAATJE 2; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Varkenskwekers. Products created in LEONCE VAN DER BEKEN were not found.
The main activity of LEONCE VAN DER BEKEN is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEONCE VAN DER BEKEN is not available. You also can look at reviews of LEONCE VAN DER BEKEN, open positions, location of LEONCE VAN DER BEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEONCE VAN DER BEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEONCE VAN DER BEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEONCE VAN DER BEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEONCE VAN DER BEKEN, employees, financial statistics.