FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA

Contactgegevens FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Wazenaarstr. 16 9050 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-32-35-77 32-92-32-35-77

Fax (fax): 32-92-32-35-76 32-92-32-35-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA
Products information FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09238647460
Ondernemingsnummer: 5842498779
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA
(Get full report from official database of BE for FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA
Addition kinds of activities for FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA

824300. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
36259906. Kraan- en hijsregelaars, inclusief metalen molen | Crane and hoist controls, including metal mill
38120114. gyrokompassen | Gyrocompasses
57190103. Pannen, behalve aluminium | Cookware, except aluminum
79410105. Voetbalclub | Soccer club

Werken bij FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Metaalarbeider (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voorbereiding doen goed meten, plooien , ponsen, persen zagen beetje ervaring zelfstandig kunnen werken

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Arbeiders aanleg rails (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen spooronderhoud en spooraanleg zoeken wij op heden een spoorarbeider. Als spoorarbeider behoren tot jouw takenpakket: installeren/herstellen/vervangen van treinsporen uitgraven van de koffers aanvullen van steenslag leggen van dwarsliggers of spoorpanelen uitlijnen met behulp van landmeterpunten

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

Zoek naar antwoorden van FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA. Laat een reactie achter voor FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA. FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA. Leave a respond for FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA. FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA op de google maps. Adres en contacten FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA
Location of FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA on the google maps. Address and contacts of FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA: A.D.E. | SOFTIDEV | RESTAURANT LA KASBAH | KSI COMPUTERS | XAVIER MAGN?E

Other related companies as FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA: A.D.E. | SOFTIDEV | RESTAURANT LA KASBAH | KSI COMPUTERS | XAVIER MAGN?E

FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09238647460. Het bedrijf FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA bevindt zich op het adres: Wazenaarstr. 16 9050 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA, openstaande posities, locatie van FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA op de kaart.

FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA is a company, that was registered 2002 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA, company assigned to the tax number BE09238647460. The company FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA is located at the address: Wazenaarstr. 16 9050 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA were not found.
The main activity of FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA is not available. You also can look at reviews of FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA, open positions, location of FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURO ASIA INVESTMENT AND TRADING CORPORATION BVBA, employees, financial statistics.