ANDREAS VANCOILLIE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ANDREAS VANCOILLIE
Private companiesTobacco Products • ANDREAS VANCOILLIE

Contactgegevens ANDREAS VANCOILLIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDREAS VANCOILLIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDREAS VANCOILLIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VINKENIERSSTRAAT 1; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51206032 (+32-51206032) 51206032 (+32-51206032)

Fax (fax): +32 (50) 727-87-57 +32 (50) 727-87-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDREAS VANCOILLIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDREAS VANCOILLIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDREAS VANCOILLIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDREAS VANCOILLIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDREAS VANCOILLIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDREAS VANCOILLIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDREAS VANCOILLIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDREAS VANCOILLIE
Products information ANDREAS VANCOILLIE

BTW identificatienummer (tax): BE04235748291
Ondernemingsnummer: 8135620117
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ANDREAS VANCOILLIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDREAS VANCOILLIE
(Get full report from official database of BE for ANDREAS VANCOILLIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDREAS VANCOILLIE
Addition kinds of activities for ANDREAS VANCOILLIE

23250102. Jeans: mannen, jongeren en jongens | Jeans: men's, youths', and boys'
28190500. aluinen | Alums
36790104. Impedantie conversie-eenheden, hoge frequentie | Impedance conversion units, high frequency
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots
87120000. Architectonische diensten | Architectural services

Werken bij ANDREAS VANCOILLIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDREAS VANCOILLIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDREAS VANCOILLIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDREAS VANCOILLIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Onsite IT Support medewerker (Brussel & Vl Brabant) (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: ITS GROUP BENELUX

    Type: Vaste Job

    Als Onsite IT-support engineer sta je in voor HW en SW support bij de gebruiker. Je repareert PC's/Portables en printers. Daarnaast sta je samen met je collega's in voor de installatie van nieuwe werkposten ( hardwarematig + imaging). Je installeert nieuwe software en lost SW-matige problemen op ( Windows, connectivity, mail, apllicaties, ....) ; kortom all- round troubleshooting

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van ANDREAS VANCOILLIE in sociale netwerken
Look for responds of ANDREAS VANCOILLIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDREAS VANCOILLIE. Laat een reactie achter voor ANDREAS VANCOILLIE. ANDREAS VANCOILLIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDREAS VANCOILLIE. Leave a respond for ANDREAS VANCOILLIE. ANDREAS VANCOILLIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDREAS VANCOILLIE op de google maps. Adres en contacten ANDREAS VANCOILLIE
Location of ANDREAS VANCOILLIE on the google maps. Address and contacts of ANDREAS VANCOILLIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDREAS VANCOILLIE ANDREAS VANCOILLIE: DRUKKERIJ LEFRERE | MICHEL PONCIN | Algo?t J | BAIL MICHEL | ANNE FROMENT

Other related companies as ANDREAS VANCOILLIE: DRUKKERIJ LEFRERE | MICHEL PONCIN | Algo?t J | BAIL MICHEL | ANNE FROMENT

ANDREAS VANCOILLIE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDREAS VANCOILLIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04235748291. Het bedrijf ANDREAS VANCOILLIE bevindt zich op het adres: VINKENIERSSTRAAT 1; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in ANDREAS VANCOILLIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDREAS VANCOILLIE is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDREAS VANCOILLIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDREAS VANCOILLIE, openstaande posities, locatie van ANDREAS VANCOILLIE op de kaart.

ANDREAS VANCOILLIE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDREAS VANCOILLIE, company assigned to the tax number BE04235748291. The company ANDREAS VANCOILLIE is located at the address: VINKENIERSSTRAAT 1; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Varkenskwekers. Products created in ANDREAS VANCOILLIE were not found.
The main activity of ANDREAS VANCOILLIE is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDREAS VANCOILLIE is not available. You also can look at reviews of ANDREAS VANCOILLIE, open positions, location of ANDREAS VANCOILLIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDREAS VANCOILLIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDREAS VANCOILLIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDREAS VANCOILLIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDREAS VANCOILLIE, employees, financial statistics.