ANNE FROMENT

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ANNE FROMENT
Private companiesTobacco Products • ANNE FROMENT

Contactgegevens ANNE FROMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE FROMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE FROMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 127B2; 6020; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71321940 (+32-71321940) 71321940 (+32-71321940)

Fax (fax): +32 (71) 176-92-26 +32 (71) 176-92-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE FROMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE FROMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE FROMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE FROMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE FROMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE FROMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE FROMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE FROMENT
Products information ANNE FROMENT

BTW identificatienummer (tax): BE02925903320
Ondernemingsnummer: 5567840576
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE FROMENT
(Get full report from official database of BE for ANNE FROMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE FROMENT
Addition kinds of activities for ANNE FROMENT

509199. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
20510106. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Rolls, bread type: fresh or frozen
51490402. Rijst, gepolijst | Rice, polished
58120113. Spaans restaurant | Spanish restaurant
73599901. Garage faciliteit en gereedschap verhuur | Garage facility and tool rental

Werken bij ANNE FROMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE FROMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE FROMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE FROMENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

 • Verkoopster (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

 • Productie arbeider: NACHTPLOEG M/V Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE KIM'S CHOCOLATES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor dé chocoladefabrikant van de streek, Kim's Chocolates, die pralines en chocoladerepen voor eigen fabrikaat produceert, zoeken we productie arbeiders. Je verpakt manueel pralines en chocoladerepen, je stapelt dozen en paletten en je reinigt gietvormen. Je bent bereid om op afroepbasis te werken in een zoete productieomgeving. Je werkt nauw samen met andere collega's

 • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

 • Storingstechnieker (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

 • Monteur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: KBS SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

 • Recruiter (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Solvus

  Type: Vaste Job

  Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

 • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

 • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

 • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

 • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van ANNE FROMENT in sociale netwerken
Look for responds of ANNE FROMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE FROMENT. Laat een reactie achter voor ANNE FROMENT. ANNE FROMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE FROMENT. Leave a respond for ANNE FROMENT. ANNE FROMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE FROMENT op de google maps. Adres en contacten ANNE FROMENT
Location of ANNE FROMENT on the google maps. Address and contacts of ANNE FROMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE FROMENT ANNE FROMENT: Geneviève Mathieu Création | Andra | KARAOKE LA CIGALE | BERNARD P. | P. BRIMEYER

Other related companies as ANNE FROMENT: Geneviève Mathieu Création | Andra | KARAOKE LA CIGALE | BERNARD P. | P. BRIMEYER

ANNE FROMENT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE FROMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02925903320. Het bedrijf ANNE FROMENT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 127B2; 6020; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE FROMENT is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE FROMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE FROMENT, openstaande posities, locatie van ANNE FROMENT op de kaart.

ANNE FROMENT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE FROMENT, company assigned to the tax number BE02925903320. The company ANNE FROMENT is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 127B2; 6020; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE FROMENT is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE FROMENT is not available. You also can look at reviews of ANNE FROMENT, open positions, location of ANNE FROMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE FROMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE FROMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE FROMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE FROMENT, employees, financial statistics.