ANDREAS SEYNAEVE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ANDREAS SEYNAEVE
Private companiesAgricultural Services • ANDREAS SEYNAEVE

Contactgegevens ANDREAS SEYNAEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDREAS SEYNAEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDREAS SEYNAEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NACHTEGAALSTRAAT 10; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51401880 (+32-51401880) 51401880 (+32-51401880)

Fax (fax): +32 (4) 367-90-21 +32 (4) 367-90-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDREAS SEYNAEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDREAS SEYNAEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDREAS SEYNAEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDREAS SEYNAEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDREAS SEYNAEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDREAS SEYNAEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDREAS SEYNAEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDREAS SEYNAEVE
Products information ANDREAS SEYNAEVE

BTW identificatienummer (tax): BE02516662597
Ondernemingsnummer: 4312652587
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ANDREAS SEYNAEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDREAS SEYNAEVE
(Get full report from official database of BE for ANDREAS SEYNAEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDREAS SEYNAEVE
Addition kinds of activities for ANDREAS SEYNAEVE

018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
027200. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
28650306. Benzylchloride | Benzyl chloride
30899924. Windschermen, kunststoffen | Windshields, plastics
32690500. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens
37140602. Stuurbekrachtiging, motorvoertuig | Power steering equipment, motor vehicle
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
44249903. Watervervoer naar niet-vastgebonden gebieden, vracht | Water transportation to noncontiguous territories, freight

Werken bij ANDREAS SEYNAEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDREAS SEYNAEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDREAS SEYNAEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDREAS SEYNAEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

Zoek naar antwoorden van ANDREAS SEYNAEVE in sociale netwerken
Look for responds of ANDREAS SEYNAEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDREAS SEYNAEVE. Laat een reactie achter voor ANDREAS SEYNAEVE. ANDREAS SEYNAEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDREAS SEYNAEVE. Leave a respond for ANDREAS SEYNAEVE. ANDREAS SEYNAEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDREAS SEYNAEVE op de google maps. Adres en contacten ANDREAS SEYNAEVE
Location of ANDREAS SEYNAEVE on the google maps. Address and contacts of ANDREAS SEYNAEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDREAS SEYNAEVE ANDREAS SEYNAEVE: J HELSEN-HENDRIX | Tetan BVBA | BUITENSCH. OPVANG KURINGEN | ?T ALLEGAARTJE | W LEENAERTS-MAGOSSE

Other related companies as ANDREAS SEYNAEVE: J HELSEN-HENDRIX | Tetan BVBA | BUITENSCH. OPVANG KURINGEN | ?T ALLEGAARTJE | W LEENAERTS-MAGOSSE

ANDREAS SEYNAEVE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDREAS SEYNAEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02516662597. Het bedrijf ANDREAS SEYNAEVE bevindt zich op het adres: NACHTEGAALSTRAAT 10; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in ANDREAS SEYNAEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDREAS SEYNAEVE is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDREAS SEYNAEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDREAS SEYNAEVE, openstaande posities, locatie van ANDREAS SEYNAEVE op de kaart.

ANDREAS SEYNAEVE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDREAS SEYNAEVE, company assigned to the tax number BE02516662597. The company ANDREAS SEYNAEVE is located at the address: NACHTEGAALSTRAAT 10; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Varkenskwekers. Products created in ANDREAS SEYNAEVE were not found.
The main activity of ANDREAS SEYNAEVE is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDREAS SEYNAEVE is not available. You also can look at reviews of ANDREAS SEYNAEVE, open positions, location of ANDREAS SEYNAEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDREAS SEYNAEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDREAS SEYNAEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDREAS SEYNAEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDREAS SEYNAEVE, employees, financial statistics.