BUITENSCH. OPVANG KURINGEN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BUITENSCH. OPVANG KURINGEN
Private companiesAgricultural Services • BUITENSCH. OPVANG KURINGEN

Contactgegevens BUITENSCH. OPVANG KURINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUITENSCH. OPVANG KURINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUITENSCH. OPVANG KURINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIEPSTRAAT 56; 3511; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11872226 (+32-11872226) 11872226 (+32-11872226)

Fax (fax): +32 (69) 771-93-93 +32 (69) 771-93-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUITENSCH. OPVANG KURINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUITENSCH. OPVANG KURINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUITENSCH. OPVANG KURINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUITENSCH. OPVANG KURINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUITENSCH. OPVANG KURINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUITENSCH. OPVANG KURINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUITENSCH. OPVANG KURINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUITENSCH. OPVANG KURINGEN
Products information BUITENSCH. OPVANG KURINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE05159423828
Ondernemingsnummer: 4747161865
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BUITENSCH. OPVANG KURINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUITENSCH. OPVANG KURINGEN
(Get full report from official database of BE for BUITENSCH. OPVANG KURINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUITENSCH. OPVANG KURINGEN
Addition kinds of activities for BUITENSCH. OPVANG KURINGEN

7319. Reclame, anders | Advertising, nec
13219902. Casing-head butaan en propaan productie | Casing-head butane and propane production
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
37249907. Externe voedingseenheden, voor handertrappers, vliegtuigen | External power units, for hand inertia starters, aircraft
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems

Werken bij BUITENSCH. OPVANG KURINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUITENSCH. OPVANG KURINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUITENSCH. OPVANG KURINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUITENSCH. OPVANG KURINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

Zoek naar antwoorden van BUITENSCH. OPVANG KURINGEN in sociale netwerken
Look for responds of BUITENSCH. OPVANG KURINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUITENSCH. OPVANG KURINGEN. Laat een reactie achter voor BUITENSCH. OPVANG KURINGEN. BUITENSCH. OPVANG KURINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUITENSCH. OPVANG KURINGEN. Leave a respond for BUITENSCH. OPVANG KURINGEN. BUITENSCH. OPVANG KURINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUITENSCH. OPVANG KURINGEN op de google maps. Adres en contacten BUITENSCH. OPVANG KURINGEN
Location of BUITENSCH. OPVANG KURINGEN on the google maps. Address and contacts of BUITENSCH. OPVANG KURINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BUITENSCH. OPVANG KURINGEN BUITENSCH. OPVANG KURINGEN: Edith of Oxford BVBA | BRUGGEN | JOZEF PEETERS | C.S.C. LIERDE | MARC LIBERT

Other related companies as BUITENSCH. OPVANG KURINGEN: Edith of Oxford BVBA | BRUGGEN | JOZEF PEETERS | C.S.C. LIERDE | MARC LIBERT

BUITENSCH. OPVANG KURINGEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUITENSCH. OPVANG KURINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05159423828. Het bedrijf BUITENSCH. OPVANG KURINGEN bevindt zich op het adres: DIEPSTRAAT 56; 3511; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in BUITENSCH. OPVANG KURINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUITENSCH. OPVANG KURINGEN is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUITENSCH. OPVANG KURINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUITENSCH. OPVANG KURINGEN, openstaande posities, locatie van BUITENSCH. OPVANG KURINGEN op de kaart.

BUITENSCH. OPVANG KURINGEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUITENSCH. OPVANG KURINGEN, company assigned to the tax number BE05159423828. The company BUITENSCH. OPVANG KURINGEN is located at the address: DIEPSTRAAT 56; 3511; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kinderopvang. Products created in BUITENSCH. OPVANG KURINGEN were not found.
The main activity of BUITENSCH. OPVANG KURINGEN is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUITENSCH. OPVANG KURINGEN is not available. You also can look at reviews of BUITENSCH. OPVANG KURINGEN, open positions, location of BUITENSCH. OPVANG KURINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUITENSCH. OPVANG KURINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUITENSCH. OPVANG KURINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUITENSCH. OPVANG KURINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUITENSCH. OPVANG KURINGEN, employees, financial statistics.