Kirby

Contactgegevens Kirby: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kirby: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kirby

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 120 Box 6; 1730; Asse, België

Telefoon (phone): 02 452 20 10 (+32-02 452 20 10) 02 452 20 10 (+32-02 452 20 10)

Fax (fax): 02 251 07 84 (+32-02 251 07 84) 02 251 07 84 (+32-02 251 07 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kirby: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kirby"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kirby"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kirby, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kirby. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kirby, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kirby. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kirby
Products information Kirby

BTW identificatienummer (tax): BE09229309082
Ondernemingsnummer: 1102447509
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Kirby zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vacuum cleaners Domestic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kirby
(Get full report from official database of BE for Kirby)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kirby
Addition kinds of activities for Kirby

10610201. Manganietwinning | Manganite mining
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
35310000. Bouwmachines | Construction machinery
36480107. Lantaarns: elektrisch, gas, carbide, kerosine of benzine | Lanterns: electric, gas, carbide, kerosene, or gasoline
36710217. Vacuüm buizen | Vacuum tubes
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games

Werken bij Kirby: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kirby: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kirby. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kirby. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Chauffeur C/Ce Roeselare Dagritten (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een fruithandel in Roeselare zijn we op zoek naar een Chauffeur CE die dagelijks richting Frankrijk/Rijsel wil rijden. Een chauffeur C die bereid is om zijn CE te behalen komt zeker ook in aanmerking.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

Zoek naar antwoorden van Kirby in sociale netwerken
Look for responds of Kirby in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kirby. Laat een reactie achter voor Kirby. Kirby bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kirby. Leave a respond for Kirby. Kirby on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kirby op de google maps. Adres en contacten Kirby
Location of Kirby on the google maps. Address and contacts of Kirby

Andere gerelateerde bedrijven als come Kirby Kirby: Schilderwerken Swinnen LTD | Boonen R | Duchateau J | MEUBLES LINEA BELLA | ROBERT ETIENNE

Other related companies as Kirby: Schilderwerken Swinnen LTD | Boonen R | Duchateau J | MEUBLES LINEA BELLA | ROBERT ETIENNE

Kirby is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kirby, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09229309082. Het bedrijf Kirby bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 120 Box 6; 1730; Asse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vacuum cleaners Domestic. Producten gemaakt in Kirby zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kirby is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kirby is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kirby, openstaande posities, locatie van Kirby op de kaart.

Kirby is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kirby, company assigned to the tax number BE09229309082. The company Kirby is located at the address: Nieuwstraat 120 Box 6; 1730; Asse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vacuum cleaners Domestic. Products created in Kirby were not found.
The main activity of Kirby is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kirby is not available. You also can look at reviews of Kirby, open positions, location of Kirby on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kirby, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kirby, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kirby, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kirby, employees, financial statistics.