ROBERT ETIENNE

Contactgegevens ROBERT ETIENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT ETIENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT ETIENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE HENRI CONSCIENCE 142; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 22164405 (+32-22164405) 22164405 (+32-22164405)

Fax (fax): +32 (67) 498-88-74 +32 (67) 498-88-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT ETIENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT ETIENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT ETIENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT ETIENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT ETIENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT ETIENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT ETIENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT ETIENNE
Products information ROBERT ETIENNE

BTW identificatienummer (tax): BE07127075195
Ondernemingsnummer: 2386199951
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Sp茅cialisation: Cardiologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT ETIENNE
(Get full report from official database of BE for ROBERT ETIENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT ETIENNE
Addition kinds of activities for ROBERT ETIENNE

23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
26790101. Ruiten, vezel (geperste pulp): uit aangekocht materiaal | Conduits, fiber (pressed pulp): from purchased material
34999923. Tabletten, brons of ander metaal | Tablets, bronze or other metal
36999909. Buitenboordmotoren, elektrisch | Outboard motors, electric
39140106. Liefdevolle kopjes, zilver | Loving cups, silver
50650203. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
62219900. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec
63710202. Unie welzijns-, nut- en gezondheidsfondsen | Union welfare, benefit, and health funds
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
79220403. Televisieprogramma, inclusief commerciele producenten | Television program, including commercial producers

Werken bij ROBERT ETIENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT ETIENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT ETIENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT ETIENNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

 • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

 • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: DUBRUL

  Type: Studentenjob

  Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

 • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

 • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DOE HET ZELF

  Type: Studentenjob

  Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

 • Ervaren elektricien (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

 • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

 • Laseroperator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

 • Bouwvakker (IDEGEM)

  Regio: IDEGEM

  Bedrijf: SDP Constructies

  Type: Vaste Job

  Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

 • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van ROBERT ETIENNE in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT ETIENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT ETIENNE. Laat een reactie achter voor ROBERT ETIENNE. ROBERT ETIENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT ETIENNE. Leave a respond for ROBERT ETIENNE. ROBERT ETIENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT ETIENNE op de google maps. Adres en contacten ROBERT ETIENNE
Location of ROBERT ETIENNE on the google maps. Address and contacts of ROBERT ETIENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT ETIENNE ROBERT ETIENNE: GEETS | CULT. CENTRUM DEN HORINCK | Renson | LAVREG MOTORS PAINT | Aqua Recherches

Other related companies as ROBERT ETIENNE: GEETS | CULT. CENTRUM DEN HORINCK | Renson | LAVREG MOTORS PAINT | Aqua Recherches

ROBERT ETIENNE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT ETIENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127075195. Het bedrijf ROBERT ETIENNE bevindt zich op het adres: AVENUE HENRI CONSCIENCE 142; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Cardiologues..
De hoofdactiviteit van ROBERT ETIENNE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT ETIENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT ETIENNE, openstaande posities, locatie van ROBERT ETIENNE op de kaart.

ROBERT ETIENNE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT ETIENNE, company assigned to the tax number BE07127075195. The company ROBERT ETIENNE is located at the address: AVENUE HENRI CONSCIENCE 142; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Cardiologues..
The main activity of ROBERT ETIENNE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT ETIENNE is not available. You also can look at reviews of ROBERT ETIENNE, open positions, location of ROBERT ETIENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT ETIENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT ETIENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT ETIENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT ETIENNE, employees, financial statistics.