JOHAN SWIMBERGHE

Contactgegevens JOHAN SWIMBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN SWIMBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN SWIMBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE STREEP 7; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50359146 (+32-50359146) 50359146 (+32-50359146)

Fax (fax): +32 (2) 562-66-85 +32 (2) 562-66-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN SWIMBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN SWIMBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN SWIMBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN SWIMBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN SWIMBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN SWIMBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN SWIMBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN SWIMBERGHE
Products information JOHAN SWIMBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE05461273193
Ondernemingsnummer: 5491760253
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JOHAN SWIMBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN SWIMBERGHE
(Get full report from official database of BE for JOHAN SWIMBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN SWIMBERGHE
Addition kinds of activities for JOHAN SWIMBERGHE

7313. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
331204. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
922101. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal
15419908. Prefabbouwbouw, industriële | Prefabricated building erection, industrial
24260202. Blokken, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blocks, wood: bowling pins, handles, etc.
27410205. Gidsen: uitgeverij en drukwerk | Guides: publishing and printing
28139902. aërosolen | Aerosols
59329903. Muziekinstrumenten, tweedehands | Musical instruments, secondhand

Werken bij JOHAN SWIMBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN SWIMBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN SWIMBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN SWIMBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

 • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

 • logistiek bediende (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Zwemlesgever (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

 • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Studentenjob

  Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

 • Inpakker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

 • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Business Manager - Volume (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: INGRAM MICRO

  Type: Vaste Job

  Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

 • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

  Type: Vaste Job

  Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

 • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VANGROOTLOON

  Type: Flexijob

  U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van JOHAN SWIMBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN SWIMBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN SWIMBERGHE. Laat een reactie achter voor JOHAN SWIMBERGHE. JOHAN SWIMBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN SWIMBERGHE. Leave a respond for JOHAN SWIMBERGHE. JOHAN SWIMBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN SWIMBERGHE op de google maps. Adres en contacten JOHAN SWIMBERGHE
Location of JOHAN SWIMBERGHE on the google maps. Address and contacts of JOHAN SWIMBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN SWIMBERGHE JOHAN SWIMBERGHE: MERCATOR BANK | Verhaege NV | Pia Mater BVBA | TOM PEETERS | M.S. OCCASE & FILS

Other related companies as JOHAN SWIMBERGHE: MERCATOR BANK | Verhaege NV | Pia Mater BVBA | TOM PEETERS | M.S. OCCASE & FILS

JOHAN SWIMBERGHE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN SWIMBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461273193. Het bedrijf JOHAN SWIMBERGHE bevindt zich op het adres: DE STREEP 7; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in JOHAN SWIMBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN SWIMBERGHE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN SWIMBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN SWIMBERGHE, openstaande posities, locatie van JOHAN SWIMBERGHE op de kaart.

JOHAN SWIMBERGHE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN SWIMBERGHE, company assigned to the tax number BE05461273193. The company JOHAN SWIMBERGHE is located at the address: DE STREEP 7; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in JOHAN SWIMBERGHE were not found.
The main activity of JOHAN SWIMBERGHE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN SWIMBERGHE is not available. You also can look at reviews of JOHAN SWIMBERGHE, open positions, location of JOHAN SWIMBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN SWIMBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN SWIMBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN SWIMBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN SWIMBERGHE, employees, financial statistics.