HUIS SLOEBERTJE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • HUIS SLOEBERTJE

Contactgegevens HUIS SLOEBERTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS SLOEBERTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS SLOEBERTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LATTENKLIEVERSSTRAAT 26; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50790019 (+32-50790019) 50790019 (+32-50790019)

Fax (fax): +32 (57) 514-94-40 +32 (57) 514-94-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS SLOEBERTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS SLOEBERTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS SLOEBERTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS SLOEBERTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS SLOEBERTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS SLOEBERTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS SLOEBERTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS SLOEBERTJE
Products information HUIS SLOEBERTJE

BTW identificatienummer (tax): BE05948242187
Ondernemingsnummer: 1730316162
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in HUIS SLOEBERTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS SLOEBERTJE
(Get full report from official database of BE for HUIS SLOEBERTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS SLOEBERTJE
Addition kinds of activities for HUIS SLOEBERTJE

22530000. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
32310406. Gehard glas: gemaakt van gekochte glas | Tempered glass: made from purchased glass
59490203. Noties, inclusief trim | Notions, including trim
73890602. Binnenhuisarchitect | Interior designer
79970202. Bootclub, lidmaatschap | Boating club, membership
80630000. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals

Werken bij HUIS SLOEBERTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS SLOEBERTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS SLOEBERTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS SLOEBERTJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

 • Administratief Bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

 • Store manager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

 • Poetshulp (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

 • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

  Type: Studentenjob

  Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

 • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 2WORK

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

 • Stage IT (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

 • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

 • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: CARYA GROUP

  Type: Vaste Job

  je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

 • Heftruckchauffeur (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

 • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

 • Econocom - Database Administrator (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

Zoek naar antwoorden van HUIS SLOEBERTJE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS SLOEBERTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS SLOEBERTJE. Laat een reactie achter voor HUIS SLOEBERTJE. HUIS SLOEBERTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS SLOEBERTJE. Leave a respond for HUIS SLOEBERTJE. HUIS SLOEBERTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS SLOEBERTJE op de google maps. Adres en contacten HUIS SLOEBERTJE
Location of HUIS SLOEBERTJE on the google maps. Address and contacts of HUIS SLOEBERTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS SLOEBERTJE HUIS SLOEBERTJE: R. MARECHAL | SONEST SONORISATION | PATRICK ROGIERS | WILLY HERTOGS | DANIELLE MAUHIN

Other related companies as HUIS SLOEBERTJE: R. MARECHAL | SONEST SONORISATION | PATRICK ROGIERS | WILLY HERTOGS | DANIELLE MAUHIN

HUIS SLOEBERTJE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS SLOEBERTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05948242187. Het bedrijf HUIS SLOEBERTJE bevindt zich op het adres: LATTENKLIEVERSSTRAAT 26; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS SLOEBERTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS SLOEBERTJE is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS SLOEBERTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS SLOEBERTJE, openstaande posities, locatie van HUIS SLOEBERTJE op de kaart.

HUIS SLOEBERTJE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS SLOEBERTJE, company assigned to the tax number BE05948242187. The company HUIS SLOEBERTJE is located at the address: LATTENKLIEVERSSTRAAT 26; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS SLOEBERTJE were not found.
The main activity of HUIS SLOEBERTJE is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS SLOEBERTJE is not available. You also can look at reviews of HUIS SLOEBERTJE, open positions, location of HUIS SLOEBERTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS SLOEBERTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS SLOEBERTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS SLOEBERTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS SLOEBERTJE, employees, financial statistics.