SONEST SONORISATION

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • SONEST SONORISATION
Private companiesTransportation Services • SONEST SONORISATION

Contactgegevens SONEST SONORISATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SONEST SONORISATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

SONEST SONORISATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PRAIRIES 11; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43774595 (+32-43774595) 43774595 (+32-43774595)

Fax (fax): +32 (84) 156-61-57 +32 (84) 156-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SONEST SONORISATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SONEST SONORISATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SONEST SONORISATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SONEST SONORISATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SONEST SONORISATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SONEST SONORISATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SONEST SONORISATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SONEST SONORISATION
Products information SONEST SONORISATION

BTW identificatienummer (tax): BE07683258056
Ondernemingsnummer: 2521606445
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in SONEST SONORISATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SONEST SONORISATION
(Get full report from official database of BE for SONEST SONORISATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor SONEST SONORISATION
Addition kinds of activities for SONEST SONORISATION

226101. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
26760203. Tampons, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Tampons, sanitary: made from purchased paper
34239910. Randgereedschap voor houtbewerking: augers, bits, gimlets, etc. | Edge tools for woodworking: augers, bits, gimlets, etc.
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
51490703. krakers | Crackers
52610200. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
55510402. Buitenboordmotoren | Outboard motors

Werken bij SONEST SONORISATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SONEST SONORISATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SONEST SONORISATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SONEST SONORISATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van SONEST SONORISATION in sociale netwerken
Look for responds of SONEST SONORISATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor SONEST SONORISATION. Laat een reactie achter voor SONEST SONORISATION. SONEST SONORISATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SONEST SONORISATION. Leave a respond for SONEST SONORISATION. SONEST SONORISATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SONEST SONORISATION op de google maps. Adres en contacten SONEST SONORISATION
Location of SONEST SONORISATION on the google maps. Address and contacts of SONEST SONORISATION

Andere gerelateerde bedrijven als come SONEST SONORISATION SONEST SONORISATION: PAUL DE PRETER BVBA | Belsac SPRL | COIFFURE ROBERT | Deleuse Marie-Dominique | LINGERIE MARALI

Other related companies as SONEST SONORISATION: PAUL DE PRETER BVBA | Belsac SPRL | COIFFURE ROBERT | Deleuse Marie-Dominique | LINGERIE MARALI

SONEST SONORISATION is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SONEST SONORISATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07683258056. Het bedrijf SONEST SONORISATION bevindt zich op het adres: RUE DES PRAIRIES 11; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in SONEST SONORISATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SONEST SONORISATION is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SONEST SONORISATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SONEST SONORISATION, openstaande posities, locatie van SONEST SONORISATION op de kaart.

SONEST SONORISATION is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is SONEST SONORISATION, company assigned to the tax number BE07683258056. The company SONEST SONORISATION is located at the address: RUE DES PRAIRIES 11; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in SONEST SONORISATION were not found.
The main activity of SONEST SONORISATION is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SONEST SONORISATION is not available. You also can look at reviews of SONEST SONORISATION, open positions, location of SONEST SONORISATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SONEST SONORISATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SONEST SONORISATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SONEST SONORISATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SONEST SONORISATION, employees, financial statistics.