R. MARECHAL

Contactgegevens R. MARECHAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. MARECHAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. MARECHAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAUGNEZ-ROUTE DE WAIMES 82; 4960; MALMEDY/MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80771858 (+32-80771858) 80771858 (+32-80771858)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. MARECHAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. MARECHAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. MARECHAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. MARECHAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. MARECHAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. MARECHAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. MARECHAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. MARECHAL
Products information R. MARECHAL

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in R. MARECHAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. MARECHAL
(Get full report from official database of BE for R. MARECHAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. MARECHAL
Addition kinds of activities for R. MARECHAL

365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
20410200. Deeg en beslag | Doughs and batters
24210203. Houtspaanders, geproduceerd in molen | Wood chips, produced at mill
34790219. Roestbestendig (heet dompelen) van metalen en gevormde producten | Rust proofing (hot dipping) of metals and formed products
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
38290103. Brandstofmengselindicatoren, vliegtuigmotor | Fuel mixture indicators, aircraft engine
56990103. Werkkleding | Work clothing
79999908. Phrenologist | Phrenologist

Werken bij R. MARECHAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. MARECHAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. MARECHAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. MARECHAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent(e) zaterdagvoormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Jobstudent(e) dient iedere zaterdagvoormiddag helpen verkopen in de winkel, bestellingen klaarmaken, atelierwerk, ...

  • Traineeship Sales – Account Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676473-inline.html?cid=Partner_VDAB De P&V Groep is een solide Belgische coöperatieve verzekeringsgroep, actief sinds meer dan 100 jaar. We willen ons onderscheiden als betrokken, loyale en nabije partner voor onze klanten, distributiepartners en andere stakeholders. Onze meer dan 1600 medewerkers in Brussel en Antwerpen staan in voor een professionele dienstverlening. Verschillende merken maken deel uit van de Groep: - P&V Verzekeringen werkt met een netwerk van exclusieve agenten; - VIVIUM, ARCES en Piette & Partners verdelen hun producten via makelaars; - Actel Affinity via akkoorden met auto-importeurs. Taken Heb jij een passie voor verkoop en wens jij je talenten verder te ontwikkelen binnen een Belgische, coöperatieve verzekeringsgroep? De P&V groep is voor het merk VIVIUM op zoek naar 3 leergierige (twee voor Vlaanderen en één voor Wallonië) gedreven en enthousiaste Account Managers die hun carrière in Sales in handen willen nemen. Wij geven je de mogelijkheid om een eerste stap te zetten binnen de verzekeringssector en jezelf binnen onze organisatie volledig te ontplooien. Het eerste jaar doorloop je een programma waarbij je gaat werken in verschillende afdelingen en verzekeringstakken van VIVIUM (in de zetels van Antwerpen en Brussel), een ideale manier om de verzekeringen en het reilen en zeilen binnen de organisatie te ontdekken. Ook volg je verschillende opleidingen via onze Business School om je verzekeringskennis te versterken. In de volgende fase ga je mee op de baan met een ervaren Acccount Manager voor een 'training on-the-job'. Na deze periode (18 tot 24 maanden) wordt je ingezet voor een specifieke regio. Taken: Als Account Manager ben je aanspreekpunt voor de makelaars en vertegenwoordig je volgende taken: Je bent de belangrijkste contactpersoon voor de makelaar binnen de toegewezen regio. Je volgt de rentabiliteit van het makelaarskantoor van kortbij op. Tegelijk reik je de makelaar alle middelen aan om de gemeenschappelijke commerciële doelstellingen te realiseren. Je geeft advies omtrent producten en risico's, begeleidt de makelaar bij marketingacties en onderhoudt de dialoog tussen de makelaar en VIVIUM. Je verhoogt de rentabiliteit van de bestaande makelaarsportefeuille door de samenstelling en het beheer ervan bij te sturen. In samenspraak met je regiodirecteur stel je actieplannen op om makelaars in jouw regio te bewerken. Je selecteert makelaars op basis van hun kwaliteit, serviceniveau, rentabiliteit en productiviteit. Op die manier zorg je voor een jaarlijkse rendabele aangroei van het actief makelaarsbestand. Je bezoekt de potentiële nieuwe makelaars en je tracht ze te overtuigen van ons aanbod. De bestaande makelaars begeleid je verder om de relatie uit te diepen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met hen en staat hun  bij in de ontwikkeling van hun activiteiten. Je geeft technisch advies omtrent producten, geeft opleiding waar nodig en ondersteunt makelaars bij het uitbouwen en onderhouden van een eigen netwerk. Kortom, je zorgt ervoor dat hun rendement verhoogt.  Je blijft op de hoogte van onze nieuwe producten door informatie te verzamelen via collega's, via je regiodirecteur of ons hoofdkantoor. Je werkt nauw samen met collega's Account Managers om een complete dienstverlening voor de makelaars te waarborgen. Maandelijks vergader je met je collega's die verantwoordelijk zijn voor de andere regio's. Daarnaast onderhoud je ook goede relaties met de binnendienst.     

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van R. MARECHAL in sociale netwerken
Look for responds of R. MARECHAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. MARECHAL. Laat een reactie achter voor R. MARECHAL. R. MARECHAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. MARECHAL. Leave a respond for R. MARECHAL. R. MARECHAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. MARECHAL op de google maps. Adres en contacten R. MARECHAL
Location of R. MARECHAL on the google maps. Address and contacts of R. MARECHAL

Andere gerelateerde bedrijven als come R. MARECHAL R. MARECHAL: Bouchat Cartonnages SA | C. FLORITO | KANTOOR VERASS | O.C.M.W. | PHOTO HALL

Other related companies as R. MARECHAL: Bouchat Cartonnages SA | C. FLORITO | KANTOOR VERASS | O.C.M.W. | PHOTO HALL

R. MARECHAL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. MARECHAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf R. MARECHAL bevindt zich op het adres: BAUGNEZ-ROUTE DE WAIMES 82; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in R. MARECHAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R. MARECHAL is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. MARECHAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. MARECHAL, openstaande posities, locatie van R. MARECHAL op de kaart.

R. MARECHAL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. MARECHAL, company assigned to the tax number BE04291229248. The company R. MARECHAL is located at the address: BAUGNEZ-ROUTE DE WAIMES 82; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in R. MARECHAL were not found.
The main activity of R. MARECHAL is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of R. MARECHAL is not available. You also can look at reviews of R. MARECHAL, open positions, location of R. MARECHAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. MARECHAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. MARECHAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. MARECHAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. MARECHAL, employees, financial statistics.