HUIS JOMIK

Contactgegevens HUIS JOMIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS JOMIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS JOMIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 536; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33660533 (+32-33660533) 33660533 (+32-33660533)

Fax (fax): +32 (53) 990-35-49 +32 (53) 990-35-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS JOMIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS JOMIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS JOMIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS JOMIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS JOMIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS JOMIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS JOMIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS JOMIK
Products information HUIS JOMIK

BTW identificatienummer (tax): BE03651000976
Ondernemingsnummer: 5677703857
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in HUIS JOMIK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS JOMIK
(Get full report from official database of BE for HUIS JOMIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS JOMIK
Addition kinds of activities for HUIS JOMIK

018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
342903. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware
763101. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
20330300. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
36510114. Kussens, stereo | Pillows, stereo
44939900. Jachthavens, nec | Marinas, nec
57190106. enamelware | Enamelware
79991516. Luchtballon rijdt | Hot air balloon rides

Werken bij HUIS JOMIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS JOMIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS JOMIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS JOMIK. Looking for open vacancies in other companies

 • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

 • Magazijnier (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant op regio Ternat zijn wij op zoek naar een magazijnier - heftruckbestuurder. Je taken zijn: - Je rijdt met de heftruck. - Je staat in voor het picken van orders. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. - Je zal klanten bedienen bij afhalingen.

 • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

 • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Huishoudhulp regio DENDERMONDE/BUGGENHOUT (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

  Regio: GESTEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

  Regio: HOEVENEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

 • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

 • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: LE CHANGHAI

  Type: Flexijob

  - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van HUIS JOMIK in sociale netwerken
Look for responds of HUIS JOMIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS JOMIK. Laat een reactie achter voor HUIS JOMIK. HUIS JOMIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS JOMIK. Leave a respond for HUIS JOMIK. HUIS JOMIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS JOMIK op de google maps. Adres en contacten HUIS JOMIK
Location of HUIS JOMIK on the google maps. Address and contacts of HUIS JOMIK

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS JOMIK HUIS JOMIK: ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV | BOWLING DE KEGEL | Lannoo R | J. DECRUYENAERE | P?TISSERIE SCHAMP & FILS

Other related companies as HUIS JOMIK: ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV | BOWLING DE KEGEL | Lannoo R | J. DECRUYENAERE | P?TISSERIE SCHAMP & FILS

HUIS JOMIK is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS JOMIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03651000976. Het bedrijf HUIS JOMIK bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 536; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS JOMIK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS JOMIK is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS JOMIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS JOMIK, openstaande posities, locatie van HUIS JOMIK op de kaart.

HUIS JOMIK is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS JOMIK, company assigned to the tax number BE03651000976. The company HUIS JOMIK is located at the address: HERENTALSEBAAN 536; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS JOMIK were not found.
The main activity of HUIS JOMIK is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS JOMIK is not available. You also can look at reviews of HUIS JOMIK, open positions, location of HUIS JOMIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS JOMIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS JOMIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS JOMIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS JOMIK, employees, financial statistics.