ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV
Private companiesEducational Services • ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV

Contactgegevens ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bedelfstraat 11 8750 Wingene - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-65-61-78 32-51-65-61-78

Fax (fax): 32-51-65-69-52 32-51-65-69-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV
Products information ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV

BTW identificatienummer (tax): BE08333099365
Ondernemingsnummer: 3608703613
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 488,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV
Addition kinds of activities for ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
329202. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
349900. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
32310201. Spiegels, vrachtwagen en auto: gemaakt van aangekochte glas | Mirrors, truck and automobile: made from purchased glass
47249900. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec

Werken bij ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV. Laat een reactie achter voor ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV. ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV. Leave a respond for ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV. ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV
Location of ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV: Boekhoudkantoor J Kenis | WABOMAT | KLEYNEN GHISLAIN | NET-DIFFUSION | K.U.L.-FAC. ECON.& T.E.W.

Other related companies as ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV: Boekhoudkantoor J Kenis | WABOMAT | KLEYNEN GHISLAIN | NET-DIFFUSION | K.U.L.-FAC. ECON.& T.E.W.

ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08333099365. Het bedrijf ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV bevindt zich op het adres: Bedelfstraat 11 8750 Wingene - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 488,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV, openstaande posities, locatie van ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV op de kaart.

ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV, company assigned to the tax number BE08333099365. The company ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV is located at the address: Bedelfstraat 11 8750 Wingene - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 488,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages, prefabricated. Products created in ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV were not found.
The main activity of ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV, open positions, location of ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV, employees, financial statistics.