HUIS DE WITTE GAZET

Particuliere bedrijvenLegale diensten • HUIS DE WITTE GAZET
Private companiesLegal Services • HUIS DE WITTE GAZET

Contactgegevens HUIS DE WITTE GAZET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE WITTE GAZET: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE WITTE GAZET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE KOUTERSTRAAT 7; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38992729 (+32-38992729) 38992729 (+32-38992729)

Fax (fax): +32 (68) 530-34-72 +32 (68) 530-34-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE WITTE GAZET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE WITTE GAZET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE WITTE GAZET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE WITTE GAZET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE WITTE GAZET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE WITTE GAZET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE WITTE GAZET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE WITTE GAZET
Products information HUIS DE WITTE GAZET

BTW identificatienummer (tax): BE05550811767
Ondernemingsnummer: 1175781250
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in HUIS DE WITTE GAZET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE WITTE GAZET
(Get full report from official database of BE for HUIS DE WITTE GAZET)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE WITTE GAZET
Addition kinds of activities for HUIS DE WITTE GAZET

861199. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec
20450106. Cake mixen, bereid: van gekochte bloem | Cake mixes, prepared: from purchased flour
22950106. Waterdichtende stoffen, behalve rubberen | Waterproofing fabrics, except rubberizing
35560106. Melkmachines, gecondenseerd en verdampt | Milk machinery, condensed and evaporated
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)
57340203. Software, zaken en niet-spel | Software, business and non-game

Werken bij HUIS DE WITTE GAZET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE WITTE GAZET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE WITTE GAZET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE WITTE GAZET. Looking for open vacancies in other companies

 • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: MONITOR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

 • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

 • Chauffeur C (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

 • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Banketbakker M/V (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: JOBCONNECTION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

 • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

 • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

  Type: Studentenjob

  U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

 • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Studentenjob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

 • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: YILDIRIM HORECA

  Type: Vaste Job

  Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van HUIS DE WITTE GAZET in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE WITTE GAZET in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE WITTE GAZET. Laat een reactie achter voor HUIS DE WITTE GAZET. HUIS DE WITTE GAZET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE WITTE GAZET. Leave a respond for HUIS DE WITTE GAZET. HUIS DE WITTE GAZET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE WITTE GAZET op de google maps. Adres en contacten HUIS DE WITTE GAZET
Location of HUIS DE WITTE GAZET on the google maps. Address and contacts of HUIS DE WITTE GAZET

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE WITTE GAZET HUIS DE WITTE GAZET: Karel Moelans BVBA | PHILIPS | BUDE-JANSSEN | PHILIPPE DAIGNEUX | LOFTWARE

Other related companies as HUIS DE WITTE GAZET: Karel Moelans BVBA | PHILIPS | BUDE-JANSSEN | PHILIPPE DAIGNEUX | LOFTWARE

HUIS DE WITTE GAZET is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE WITTE GAZET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550811767. Het bedrijf HUIS DE WITTE GAZET bevindt zich op het adres: NIEUWE KOUTERSTRAAT 7; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS DE WITTE GAZET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DE WITTE GAZET is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE WITTE GAZET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE WITTE GAZET, openstaande posities, locatie van HUIS DE WITTE GAZET op de kaart.

HUIS DE WITTE GAZET is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE WITTE GAZET, company assigned to the tax number BE05550811767. The company HUIS DE WITTE GAZET is located at the address: NIEUWE KOUTERSTRAAT 7; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS DE WITTE GAZET were not found.
The main activity of HUIS DE WITTE GAZET is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE WITTE GAZET is not available. You also can look at reviews of HUIS DE WITTE GAZET, open positions, location of HUIS DE WITTE GAZET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE WITTE GAZET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE WITTE GAZET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE WITTE GAZET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE WITTE GAZET, employees, financial statistics.