LOFTWARE

Contactgegevens LOFTWARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOFTWARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOFTWARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSTRAAT 5B11; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32312260 32312260

Fax (fax): +32 (15) 788-23-39 +32 (15) 788-23-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOFTWARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOFTWARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOFTWARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOFTWARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOFTWARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOFTWARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOFTWARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOFTWARE
Products information LOFTWARE

BTW identificatienummer (tax): BE03627929687
Ondernemingsnummer: 1378753662
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOFTWARE
(Get full report from official database of BE for LOFTWARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOFTWARE
Addition kinds of activities for LOFTWARE

265302. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
26530200. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
36359902. Elektrische bezem | Electric broom
73319902. Adresboekdienst | Addressographing service

Werken bij LOFTWARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOFTWARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOFTWARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOFTWARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende te Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die steeds nauwkeurig en discreet te werk gaat. Werk jij graag in Brussel? Lees dan zeker verder. Als administratief bediende sta je in voor: Controle en invoer van de gerealiseerde consumentenkredieten Opvolging en regularisatie van de dossiers waarin de commissies zijn geblokkeerd Beheer van de mailbox en inkomende post Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor consumentenkredieten In productie nemen van hypothecaire kredieten Behandeling van de post voor hypothecaire kredieten Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor hypothecaire kredieten Correctieboekingen Telefonische ondersteuning

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

  • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: SPAR ASPER

    Type: Studentenjob

    Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

Zoek naar antwoorden van LOFTWARE in sociale netwerken
Look for responds of LOFTWARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOFTWARE. Laat een reactie achter voor LOFTWARE. LOFTWARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOFTWARE. Leave a respond for LOFTWARE. LOFTWARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOFTWARE op de google maps. Adres en contacten LOFTWARE
Location of LOFTWARE on the google maps. Address and contacts of LOFTWARE

Andere gerelateerde bedrijven als come LOFTWARE LOFTWARE: Van Caeneghem Ch | MENUISERIE SOVETOISE | EDMUND THELEN | Lince G | LAMBAUX ATELIERS

Other related companies as LOFTWARE: Van Caeneghem Ch | MENUISERIE SOVETOISE | EDMUND THELEN | Lince G | LAMBAUX ATELIERS

LOFTWARE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOFTWARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03627929687. Het bedrijf LOFTWARE bevindt zich op het adres: BRUGSTRAAT 5B11; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
De hoofdactiviteit van LOFTWARE is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOFTWARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOFTWARE, openstaande posities, locatie van LOFTWARE op de kaart.

LOFTWARE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOFTWARE, company assigned to the tax number BE03627929687. The company LOFTWARE is located at the address: BRUGSTRAAT 5B11; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
The main activity of LOFTWARE is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOFTWARE is not available. You also can look at reviews of LOFTWARE, open positions, location of LOFTWARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOFTWARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOFTWARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOFTWARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOFTWARE, employees, financial statistics.