HUIS DE KLOK

Contactgegevens HUIS DE KLOK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE KLOK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE KLOK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURCHTSTRAAT 12; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37743762 (+32-37743762) 37743762 (+32-37743762)

Fax (fax): +32 (9) 527-40-48 +32 (9) 527-40-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE KLOK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE KLOK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE KLOK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE KLOK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE KLOK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE KLOK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE KLOK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE KLOK
Products information HUIS DE KLOK

BTW identificatienummer (tax): BE07919189453
Ondernemingsnummer: 8983489990
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HUIS DE KLOK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE KLOK
(Get full report from official database of BE for HUIS DE KLOK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE KLOK
Addition kinds of activities for HUIS DE KLOK

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
249916. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
306199. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic
86210000. Professionele organisaties | Professional organizations

Werken bij HUIS DE KLOK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE KLOK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE KLOK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE KLOK. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator voeding | 2 ploegen | Regio: Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Lommel zijn we op zoek naar een productie operator in 2 ploegen.

 • Process engineer (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

  Regio: WAKKERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Jobstudent houtbewerking (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Studentenjob

  Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

 • Paid online manager (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

 • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

 • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TELUS

  Type: Werfreserve

  Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

 • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: BOSHUIS

  Type: Flexijob

  Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van HUIS DE KLOK in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE KLOK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE KLOK. Laat een reactie achter voor HUIS DE KLOK. HUIS DE KLOK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE KLOK. Leave a respond for HUIS DE KLOK. HUIS DE KLOK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE KLOK op de google maps. Adres en contacten HUIS DE KLOK
Location of HUIS DE KLOK on the google maps. Address and contacts of HUIS DE KLOK

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE KLOK HUIS DE KLOK: STADSBOND | FAC-COPY | H.S.D.I. SPRL | JAC-JIP-FREE CLINIC | DELOITTE & TOUCHE

Other related companies as HUIS DE KLOK: STADSBOND | FAC-COPY | H.S.D.I. SPRL | JAC-JIP-FREE CLINIC | DELOITTE & TOUCHE

HUIS DE KLOK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE KLOK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07919189453. Het bedrijf HUIS DE KLOK bevindt zich op het adres: BURCHTSTRAAT 12; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 482,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS DE KLOK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DE KLOK is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE KLOK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE KLOK, openstaande posities, locatie van HUIS DE KLOK op de kaart.

HUIS DE KLOK is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE KLOK, company assigned to the tax number BE07919189453. The company HUIS DE KLOK is located at the address: BURCHTSTRAAT 12; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 482,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS DE KLOK were not found.
The main activity of HUIS DE KLOK is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE KLOK is not available. You also can look at reviews of HUIS DE KLOK, open positions, location of HUIS DE KLOK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE KLOK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE KLOK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE KLOK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE KLOK, employees, financial statistics.